Valilik Okullar İçin Kararı Daha Erken Verecek!

Kocaeli 06.01.2015 - 15:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Valilik Okullar İçin Kararı Daha Erken Verecek!

Kocaeli genelinde yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuk nedeniyle anaokulu, ilk, orta ve yükseköğretim kurumları eğitim öğretime bir gün ara verdi. Peki yarın ?

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu tarafından verilen kararın ardından gözler yarına çevrildi. Vali yardımcısı Abdullah Etil, okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili soruları yanıtladı. DAHA ERKEN AÇIKLANACAK Etil, yarın için kararın akşam saatlerinde açıklanacağını belirterek, “Dün bu kararı vermek daha zordu. Bu nedenle karar geç saatlerde açıklandı. Bugün daha da erken açıklanmasını bekliyoruz. Meteoroloji’den gelen son durum raporları, yarınki yağış yoğunluğu ve kamu kurumlarından gelen bilgilendirmeler doğrultusunda sayın valimiz kararı açıklayacak” ifadelerini kullandı. KAPALI YOL YOK Karla mücadele konusunda koordinatör görevini yerine getiren Etil, il genelinde şu an hayatı ciddi anlamda olumsuz etkileyecek bir olay yaşanmadığını kaydederek, şunları söyledi: “Şu anda ciddi bir sıkıntı yok. En son saat 12’de kurumlardan bilgi geldi. Sedaş’tan önemli bir kesinti bilgisi yok. İSU’dan önemli bir sorun olduğuna dair bilgi yok. Jandarma ve emniyetten, kaymakamlıklardan gelen önemli bir sorun haberi yok. Esas zorluğun yarın yaşanacağı anlaşılıyor.”
Kocaeli genelinde yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuk nedeniyle anaokulu, ilk, orta ve yükseköğretim kurumları eğitim öğretime bir gün ara verdi. Peki yarın ?

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu tarafından verilen kararın ardından gözler yarına çevrildi. Vali yardımcısı Abdullah Etil, okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili soruları yanıtladı.

DAHA ERKEN AÇIKLANACAK

Etil, yarın için kararın akşam saatlerinde açıklanacağını belirterek, “Dün bu kararı vermek daha zordu. Bu nedenle karar geç saatlerde açıklandı. Bugün daha da erken açıklanmasını bekliyoruz. Meteoroloji’den gelen son durum raporları, yarınki yağış yoğunluğu ve kamu kurumlarından gelen bilgilendirmeler doğrultusunda sayın valimiz kararı açıklayacak” ifadelerini kullandı.

KAPALI YOL YOK

Karla mücadele konusunda koordinatör görevini yerine getiren Etil, il genelinde şu an hayatı ciddi anlamda olumsuz etkileyecek bir olay yaşanmadığını kaydederek, şunları söyledi: “Şu anda ciddi bir sıkıntı yok. En son saat 12’de kurumlardan bilgi geldi. Sedaş’tan önemli bir kesinti bilgisi yok. İSU’dan önemli bir sorun olduğuna dair bilgi yok. Jandarma ve emniyetten, kaymakamlıklardan gelen önemli bir sorun haberi yok. Esas zorluğun yarın yaşanacağı anlaşılıyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.