GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Valilikten ‘Korona’ya karşı Gebze hamlesi!

Gebze 06.04.2020 - 11:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Valilikten ‘Korona’ya karşı Gebze hamlesi!

KOCAELİ VALİLİĞİ, ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATMAYA HAZIRLANIYOR

Kocaeli Valiliği, koronavirüs ile mücadelede önemli bir çalışmayı ilimizde hayata geçiriyor. Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi “Bilindiği gibi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covit 19 salgınıyla ilgili birçok tedbirler alınmaktadır. İlk günden itibaren İlimizde sağlık sisteminde herhangi bir aksama olmaması, tüm vatandaşlarımıza hem rutin hem de Covit 19 hastalığıyla ilgili sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde verilebilmesi için yeni planlamalar yapılmış, özel ekipler oluşturulmuştur. Gerektiğinde Valiliğimiz tarafından Hıfzıssıhha Kurul Kararları çıkarılarak sağlık hizmetlerinde aksama olmaması sağlanmıştır. GEBZE BÖLGESİ’NDEKİ YURTLAR KARANTİNA BÖLGESİ OLACAK Covit 19 hastalığıyla mücadelede, hastanelerde verilen rutin hizmetlerin yanı sıra genel durumu iyi olan ancak hastalık şüphesi olan vatandaşlarımızın evlerine gönderilmeden belirli mekanlarda takip edilmesi gerekli olmuştur. Bu maksatla Kocaeli Valiliği koordinasyonunda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ortak çalışma yürütülerek; İzmit, Körfez ve Gebze bölgesindeki 4 tane kredi yurtlar kurumuna bağlı öğrenci yurdunun bu amaçla tahsis edilmesi kararlaştırılmıştır. Covit 19 hastalığı olası tanısı almış genel durumu iyi olan, hastanede yatarak tedavi görmesine gerek olmayan, hekimlerimiz tarafından tıbbi takiplerinin izole alanlarda yapılması uygun görülen kişilerin belirlenen yurtlarda kalmaları sağlanacaktır. Devlet Hastanelerinin kontrolünde olacak olan kişilere gerektiğinde tıbbi destek sağlanacaktır.  LOJİSTİK HİZMETLERİ BÜYÜKŞEHİR SAĞLAYACAK Yurtlarda kalan vatandaşlarımızın yemek, temizlik, güvenlik vb. lojistik hizmetleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanacaktır. Bu binalarda Devlet Hastanelerinin kontrolünde gerekli çalışmalar yürütülecektir. Hazırlıkları tamamlanmış olan yurtlar bu hafta içerisinde hizmete alınacaktır. Valiliğimiz koordinasyonunda bu organizasyonu başarıyla gerçekleştirdikleri için İl Sağlık Müdürlüğümüze, Gençlik Spor Müdürlüğümüze, ayrıca gerekli lojistik desteği sağladığı için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Bu işbirliğiyle koronavirüs ile mücadelede önemli bir çalışmayı hayata geçirmiş olacağız.”
KOCAELİ VALİLİĞİ, ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATMAYA HAZIRLANIYOR

Kocaeli Valiliği, koronavirüs ile mücadelede önemli bir çalışmayı ilimizde hayata geçiriyor. Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi “Bilindiği gibi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covit 19 salgınıyla ilgili birçok tedbirler alınmaktadır. İlk günden itibaren İlimizde sağlık sisteminde herhangi bir aksama olmaması, tüm vatandaşlarımıza hem rutin hem de Covit 19 hastalığıyla ilgili sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde verilebilmesi için yeni planlamalar yapılmış, özel ekipler oluşturulmuştur. Gerektiğinde Valiliğimiz tarafından Hıfzıssıhha Kurul Kararları çıkarılarak sağlık hizmetlerinde aksama olmaması sağlanmıştır.

GEBZE BÖLGESİ’NDEKİ YURTLAR KARANTİNA BÖLGESİ OLACAK

Covit 19 hastalığıyla mücadelede, hastanelerde verilen rutin hizmetlerin yanı sıra genel durumu iyi olan ancak hastalık şüphesi olan vatandaşlarımızın evlerine gönderilmeden belirli mekanlarda takip edilmesi gerekli olmuştur. Bu maksatla Kocaeli Valiliği koordinasyonunda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ortak çalışma yürütülerek; İzmit, Körfez ve Gebze bölgesindeki 4 tane kredi yurtlar kurumuna bağlı öğrenci yurdunun bu amaçla tahsis edilmesi kararlaştırılmıştır. Covit 19 hastalığı olası tanısı almış genel durumu iyi olan, hastanede yatarak tedavi görmesine gerek olmayan, hekimlerimiz tarafından tıbbi takiplerinin izole alanlarda yapılması uygun görülen kişilerin belirlenen yurtlarda kalmaları sağlanacaktır. Devlet Hastanelerinin kontrolünde olacak olan kişilere gerektiğinde tıbbi destek sağlanacaktır. 

LOJİSTİK HİZMETLERİ BÜYÜKŞEHİR SAĞLAYACAK

Yurtlarda kalan vatandaşlarımızın yemek, temizlik, güvenlik vb. lojistik hizmetleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanacaktır. Bu binalarda Devlet Hastanelerinin kontrolünde gerekli çalışmalar yürütülecektir. Hazırlıkları tamamlanmış olan yurtlar bu hafta içerisinde hizmete alınacaktır. Valiliğimiz koordinasyonunda bu organizasyonu başarıyla gerçekleştirdikleri için İl Sağlık Müdürlüğümüze, Gençlik Spor Müdürlüğümüze, ayrıca gerekli lojistik desteği sağladığı için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Bu işbirliğiyle koronavirüs ile mücadelede önemli bir çalışmayı hayata geçirmiş olacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.