19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Valilikten Merkez Hastanesi açıklaması

Kocaeli 02.10.2020 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Valilikten Merkez Hastanesi açıklaması

Kocaeli Valiliği, Gebze Merkez Hastanesi önünde hayatını kaybeden şehit abisi Sebahattin Duru’nun ölümünde tahkikatın devam ettiğini, olayda ihmal varsa cezai işlem uygulanacağını açıkladı. Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Basın ve medya kuruluşlarında yer alan 28 Eylül 2020 günü Gebze ilçesinde bulunan bir özel hastane önünde Sebahattin Duru isimli vatandaşımızın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği, bu sırada özel hastane görevlilerinin hastaya müdahale etmediği  ile ilgili haberler üzerine Valiliğimizce olayın araştırılması, incelenmesi ve soruşturulması için görevlendirme yapılmıştır. Olayda ihmal olup olmadığı yakından takip edilmekte olup tahkikat sonucuna göre gerekli idari, adli ve cezai işlemler yapılacaktır. Hayatını kaybeden Sebahattin Duru’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.”

Kocaeli Valiliği, Gebze Merkez Hastanesi önünde hayatını kaybeden şehit abisi Sebahattin Duru’nun ölümünde tahkikatın devam ettiğini, olayda ihmal varsa cezai işlem uygulanacağını açıkladı.

Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Basın ve medya kuruluşlarında yer alan 28 Eylül 2020 günü Gebze ilçesinde bulunan bir özel hastane önünde Sebahattin Duru isimli vatandaşımızın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği, bu sırada özel hastane görevlilerinin hastaya müdahale etmediği  ile ilgili haberler üzerine Valiliğimizce olayın araştırılması, incelenmesi ve soruşturulması için görevlendirme yapılmıştır. Olayda ihmal olup olmadığı yakından takip edilmekte olup tahkikat sonucuna göre gerekli idari, adli ve cezai işlemler yapılacaktır. Hayatını kaybeden Sebahattin Duru’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.