Vanlılar Piknikte Buluştu

Gebze 15.05.2017 - 22:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Vanlılar Piknikte Buluştu

Kocaeli Vanlılar Derneğinin Geleneksel Hale Getireceği Piknik Şöleninin İlkini Dün Çınarlıdere Mesire Alanında Gerçekleştirdi.

Yoğun ilginin ve protokolün olduğu piknik yöresel otlu peynir ve tandır ekmeğinin olduğu ve yemek ikramının da yapıldığı şölende türkçe,kürtçe ve lazca şarkılar söylenerek halay eşliğinde eğlenildi.    İlk günden beri başarılı işlere imza atan dernek başkanı Murat GÖGERÇİN açılış konuşması yaparak;   ''Öncelikle maneviyatlarıyla bizlerin yanında her zaman olan Seyyid Arvas ailesine teşekkür ederek başlamak istiyorum. Bugün bizler hemşerilerimizin birliği beraberliği ve hatta 7'den 70'e Edirne'den Van'a tüm halkımızı bir araya getirebilmek için bir organizasyon düzenledik. Artık Vanlılar daga güçlü ve daha istekli. Rabbim izin verdikçe daha çok çalışmaya ve insanlarımıza daha iyi hizmet etmeye mücadele edeceğiz.   Bu anlamlı günde bizleri yanlız bırakmayan M.Raci Arvas'a Onursal Başkanımız Ömer Gögerçin'e, Kocaeli Ak Parti Milletvekillerimiz Sn. Zeki Aygün'e, İlyas Şeker'e, Cemil Yaman'a, CHP Milletvekilimiz Sn. Fatma Kaplan Hürriyet'e Van Federasyon Başkanımız Fevzi Donat'a, İstanbul Van Bahçesaray Ulubeyli Köyü Dernek Başkanı Nurettin Kaçmaz'a, Kocaeli Anadolu İlleri Dernek Başkanı Necmettin Kaya'ya, Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok'a, Kocaeli Bingöllüler Dernek Başkanı Ali Değirmenci'ye, Kocaeli Ağrılar Dernek Başkanı Şefik Alpastan'a, Kocaeli Muş Ovası Dernek Başkanı M.Aydın Mutlu'ya, Kocaeli Üniversitesi Röktör Yardımcısı Tahir Akman'a, İzmit meclis üyesi Ersin Alpastan'a kent konseyi gençlik başkanı Ozan Denli'ye, Van Ak parti il başkan yardımcısı Adnan Yörük'e teşekkür ederim.'' dedi.
Kocaeli Vanlılar Derneğinin Geleneksel Hale Getireceği Piknik Şöleninin İlkini Dün Çınarlıdere Mesire Alanında Gerçekleştirdi.
Yoğun ilginin ve protokolün olduğu piknik yöresel otlu peynir ve tandır ekmeğinin olduğu ve yemek ikramının da yapıldığı şölende türkçe,kürtçe ve lazca şarkılar söylenerek halay eşliğinde eğlenildi. 
 
İlk günden beri başarılı işlere imza atan dernek başkanı Murat GÖGERÇİN açılış konuşması yaparak;
 
''Öncelikle maneviyatlarıyla bizlerin yanında her zaman olan Seyyid Arvas ailesine teşekkür ederek başlamak istiyorum. Bugün bizler hemşerilerimizin birliği beraberliği ve hatta 7'den 70'e Edirne'den Van'a tüm halkımızı bir araya getirebilmek için bir organizasyon düzenledik. Artık Vanlılar daga güçlü ve daha istekli. Rabbim izin verdikçe daha çok çalışmaya ve insanlarımıza daha iyi hizmet etmeye mücadele edeceğiz.
 
Bu anlamlı günde bizleri yanlız bırakmayan M.Raci Arvas'a Onursal Başkanımız Ömer Gögerçin'e, Kocaeli Ak Parti Milletvekillerimiz Sn. Zeki Aygün'e, İlyas Şeker'e, Cemil Yaman'a, CHP Milletvekilimiz Sn. Fatma Kaplan Hürriyet'e Van Federasyon Başkanımız Fevzi Donat'a, İstanbul Van Bahçesaray Ulubeyli Köyü Dernek Başkanı Nurettin Kaçmaz'a, Kocaeli Anadolu İlleri Dernek Başkanı Necmettin Kaya'ya, Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok'a, Kocaeli Bingöllüler Dernek Başkanı Ali Değirmenci'ye, Kocaeli Ağrılar Dernek Başkanı Şefik Alpastan'a, Kocaeli Muş Ovası Dernek Başkanı M.Aydın Mutlu'ya, Kocaeli Üniversitesi Röktör Yardımcısı Tahir Akman'a, İzmit meclis üyesi Ersin Alpastan'a kent konseyi gençlik başkanı Ozan Denli'ye, Van Ak parti il başkan yardımcısı Adnan Yörük'e teşekkür ederim.'' dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.