Vatandaş isteklerini sıraladı..!

Çayırova 29.04.2020 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vatandaş isteklerini sıraladı..!

ÇİFTÇİ ÇAYIROVA’YI PAYLAŞTI,

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin sosyal medya hesabı üzerinden Çayırova’nın bir fotoğrafını paylaşması üzerine Çayırovalı vatandaşlar isteklerini sıraladı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi sosyal medya hesabından #hayırlısahurlar etiketi ile Çayırova’nın kuşbakışı fotoğrafını yayınladı. ‘Evde Kal’ çağrısına uyan Çayırovalılar’ı bir kez daha tebrik eden Çiftçi, vatandaşlara hayırlı sahurlar diledi. Çayırovalı vatandaşlar ise Başkan Çiftçi’nin fotoğrafının altına isteklerini sıraladı. Çayırova’ya bir devlet hastanesinin şart olduğunu belirten vatandaşlar, semt polikliniğinin yetersiz olduğunu söyledi.  Vatandaşlar, Korona virüsün ardından hastanenin en yakın zamanda açılmasını istediklerini dile getirdiler.  Vatandaşların istekleri devlet hastanesi ile sınırlı kalmadı. KENT PARK AÇILMALI Nüfusu 140 bine yaklaşan Çayırova’nın ve bir önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci’nin vizyon projelerinden olan Kent Park’ın açılması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, “Salgından önce de Kent Park’ın açılması için zaman kaybedildi. Nüfusu giderek artan Çayırovalı vatandaşlar artık alışveriş yapmak için Gebze’ye gitmemeli. Çayırova için büyük bir yatırım olan Kent Park, salgının hemen ardından açılmalı” dediler. PENCERE AÇAMIYORUZ Fotoğrafa birçok güzel yorum gelirken vatandaşlar dertlerini sıralamaya devam etti. İlçede yapılan ilaçlama çalışmalarının yetersiz kaldığını da belirten vatandaşlar, “Güzel görünüyor ama sinek böcek istilasına uğruyoruz, pencere açamıyoruz. O iğrenç koku… Bir de soba yakanlar lastik atıyorlar, gel de nefes al. Ben 6 yıl oldu Çayırova’ya geleli nefes darlığı çekmeye başladım. Nefes alacak hiçbir yer kalmadı.
ÇİFTÇİ ÇAYIROVA’YI PAYLAŞTI,

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin sosyal medya hesabı üzerinden Çayırova’nın bir fotoğrafını paylaşması üzerine Çayırovalı vatandaşlar isteklerini sıraladı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi sosyal medya hesabından #hayırlısahurlar etiketi ile Çayırova’nın kuşbakışı fotoğrafını yayınladı. ‘Evde Kal’ çağrısına uyan Çayırovalılar’ı bir kez daha tebrik eden Çiftçi, vatandaşlara hayırlı sahurlar diledi. Çayırovalı vatandaşlar ise Başkan Çiftçi’nin fotoğrafının altına isteklerini sıraladı. Çayırova’ya bir devlet hastanesinin şart olduğunu belirten vatandaşlar, semt polikliniğinin yetersiz olduğunu söyledi.  Vatandaşlar, Korona virüsün ardından hastanenin en yakın zamanda açılmasını istediklerini dile getirdiler.  Vatandaşların istekleri devlet hastanesi ile sınırlı kalmadı.

KENT PARK AÇILMALI

Nüfusu 140 bine yaklaşan Çayırova’nın ve bir önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci’nin vizyon projelerinden olan Kent Park’ın açılması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, “Salgından önce de Kent Park’ın açılması için zaman kaybedildi. Nüfusu giderek artan Çayırovalı vatandaşlar artık alışveriş yapmak için Gebze’ye gitmemeli. Çayırova için büyük bir yatırım olan Kent Park, salgının hemen ardından açılmalı” dediler.

PENCERE AÇAMIYORUZ

Fotoğrafa birçok güzel yorum gelirken vatandaşlar dertlerini sıralamaya devam etti. İlçede yapılan ilaçlama çalışmalarının yetersiz kaldığını da belirten vatandaşlar, “Güzel görünüyor ama sinek böcek istilasına uğruyoruz, pencere açamıyoruz. O iğrenç koku… Bir de soba yakanlar lastik atıyorlar, gel de nefes al. Ben 6 yıl oldu Çayırova’ya geleli nefes darlığı çekmeye başladım. Nefes alacak hiçbir yer kalmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.