GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Vatandaş takdir etti

Kocaeli 27.03.2020 - 17:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vatandaş takdir etti

Ulaşımpark A.Ş’nin otobüslerin corona virüs tedbirleri kapsamında aldığı yüzde elli yolcu taşıma kuralı ve çift koltuklardan birisini boşalta tedbiri vatandaştan takdir aldı. Vatandaşlar, “Mümkün oldukça evden çıkmıyoruz, ama mecbur kaldığımız zamanlarda toplu taşıma kullanıyoruz. Bu anlamda yüzde elli kuralı getirerek otobüslerdeki yoğunluğa izin vermeyen Büyükşehir yetkililerini kutluyoruz. Çok önemli bir tedbir almışlar, teşekkür ederiz” ifadesini kullandılar.  HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Ulaşımpark A.Ş’nin otobüslerin corona virüs tedbirleri kapsamında aldığı yüzde elli yolcu taşıma kuralı ve çift koltuklardan birisini boşalta tedbiri vatandaştan takdir aldı. Vatandaşlar, “Mümkün oldukça evden çıkmıyoruz, ama mecbur kaldığımız zamanlarda toplu taşıma kullanıyoruz. Bu anlamda yüzde elli kuralı getirerek otobüslerdeki yoğunluğa izin vermeyen Büyükşehir yetkililerini kutluyoruz. Çok önemli bir tedbir almışlar, teşekkür ederiz” ifadesini kullandılar. 

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.