“Vatandaşımızı önemsiyoruz”

Dilovası 18.09.2020 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Vatandaşımızı önemsiyoruz”

DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANI MUHTARLARLA BULUŞTU

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, muhtarlarla görüşerek ‘Yükselen şehir Dilovası’ çalışmaları hakkında istişare ederek, “Halkının düşüncelerini önemsemeyen bir belediye anlayışına tamamen karşıyız” dedi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, muhtarlarla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in aylık mutad muhtarlar toplantısı Tavşancıl’da açık alanda sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleştirildi. Muhtarlara çalışmalar hakkında bilgilerin verildiği toplantıda Korona virüs tedbirleri başta olmak üzere caddelerin ışıklandırılması, Telekom ve ilçenin alt yapı çalışmalarının yanı sıra başlayacak yüz yüze eğitim konusundaki tedbirler ve Dilovası’na yapılacak olan Kapalı Semt Pazarı’nın son durumu hakkında istişare yapıldı. BÜYÜKŞEHİR YATIRIM PLANINA ALINDI Muhtarlar yaklaşan kış ayı nedeniyle ilçedeki yağmur suyu giderleri ve atık su giderleri konusunda alt yapıda yaşanan sıkıntıları dile getirirken, Başkan Şayir, İlçede yaşanan altyapı sorunun Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yatırım planlarına eklendiğini 2021 yılı sonuna kadar ilçenin yüzde 85 oranında alt yapı sorununun çözüleceğini belirtti. Mahalle Muhtarları ayrıca ilçede önemli oranda Türk Telekom alt yapı sorunu olduğunu ve vatandaşların internet almakta sıkıntılar yaşadıklarını dile getirmesinin ardından Başkan Şayir, Türk Telekom yetkilileri ile irtibata geçerek sıkıntıyı dile getirdi. Yapılan görüşmede sorunun çözümü için Dilovası Belediyesi, mahalle muhtarları ve Türk Telekom yetkililerinin ortaklaşa çalışması ile sorunların minimize edilmesi için birlikte hareket edeceklerini belirtti. MUHTARLARDAN ŞAYİR’E İSTİHDAM TEŞEKKÜRÜ Toplantıda gelişen sanayisi ile ilçede işsizliğin bitme raddesine geldiğini belirten muhtarlar istihdam imkanı sağlandığı için Şayir’e teşekkür ederken, Başkan Şayir “İlçemizin gün geçtikçe büyüyor oluşunun en önemli sebebi halkımız ile sürekli iletişim halinde olmamızdır. Halkımızı dinliyor onlar ile istişare ederek bölgemizin gelişimi için ortak hareket ediyoruz. Halkının düşüncelerini önemsemeyen bir belediye anlayışına tamamen karşıyız” ifadelerini kullandı. HALKIMIZI RAHAT ETTİRECEĞİZ Başkan Şayir ilçe halkının gerek ekonomik gerekse sosyolojik rahatlığını sağlamak için çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini belirtirken yaptıkları projeler sayesinde ilçede istihdam sorunun bitmek üzere olduğunu vatandaşın maddi kaygılarından kurtulduğunu söyledi. Sözlerine şöyle devam eden Başkan Şayir “Halkımıza hizmetten asla geri kalmayacağız, Yükselen şehir Dilovası amacımızı hep beraber gerçekleştireceğiz” dedi. Öte yandan Başkan Şayir, gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yakın zamanda Cumhuriyet Mahallesine kazandıracağı Kapalı pazar yeri projesi hakkında da değerlendirmelerde bulunarak Kapalı Semt Pazarı hakkında bir sunum yapıp muhtarların fikirlerini aldı.  
DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANI MUHTARLARLA BULUŞTU

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, muhtarlarla görüşerek ‘Yükselen şehir Dilovası’ çalışmaları hakkında istişare ederek, “Halkının düşüncelerini önemsemeyen bir belediye anlayışına tamamen karşıyız” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, muhtarlarla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in aylık mutad muhtarlar toplantısı Tavşancıl’da açık alanda sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleştirildi. Muhtarlara çalışmalar hakkında bilgilerin verildiği toplantıda Korona virüs tedbirleri başta olmak üzere caddelerin ışıklandırılması, Telekom ve ilçenin alt yapı çalışmalarının yanı sıra başlayacak yüz yüze eğitim konusundaki tedbirler ve Dilovası’na yapılacak olan Kapalı Semt Pazarı’nın son durumu hakkında istişare yapıldı.

BÜYÜKŞEHİR YATIRIM PLANINA ALINDI

Muhtarlar yaklaşan kış ayı nedeniyle ilçedeki yağmur suyu giderleri ve atık su giderleri konusunda alt yapıda yaşanan sıkıntıları dile getirirken, Başkan Şayir, İlçede yaşanan altyapı sorunun Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yatırım planlarına eklendiğini 2021 yılı sonuna kadar ilçenin yüzde 85 oranında alt yapı sorununun çözüleceğini belirtti. Mahalle Muhtarları ayrıca ilçede önemli oranda Türk Telekom alt yapı sorunu olduğunu ve vatandaşların internet almakta sıkıntılar yaşadıklarını dile getirmesinin ardından Başkan Şayir, Türk Telekom yetkilileri ile irtibata geçerek sıkıntıyı dile getirdi. Yapılan görüşmede sorunun çözümü için Dilovası Belediyesi, mahalle muhtarları ve Türk Telekom yetkililerinin ortaklaşa çalışması ile sorunların minimize edilmesi için birlikte hareket edeceklerini belirtti.

MUHTARLARDAN ŞAYİR’E İSTİHDAM TEŞEKKÜRÜ

Toplantıda gelişen sanayisi ile ilçede işsizliğin bitme raddesine geldiğini belirten muhtarlar istihdam imkanı sağlandığı için Şayir’e teşekkür ederken, Başkan Şayir “İlçemizin gün geçtikçe büyüyor oluşunun en önemli sebebi halkımız ile sürekli iletişim halinde olmamızdır. Halkımızı dinliyor onlar ile istişare ederek bölgemizin gelişimi için ortak hareket ediyoruz. Halkının düşüncelerini önemsemeyen bir belediye anlayışına tamamen karşıyız” ifadelerini kullandı.

HALKIMIZI RAHAT ETTİRECEĞİZ

Başkan Şayir ilçe halkının gerek ekonomik gerekse sosyolojik rahatlığını sağlamak için çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini belirtirken yaptıkları projeler sayesinde ilçede istihdam sorunun bitmek üzere olduğunu vatandaşın maddi kaygılarından kurtulduğunu söyledi. Sözlerine şöyle devam eden Başkan Şayir “Halkımıza hizmetten asla geri kalmayacağız, Yükselen şehir Dilovası amacımızı hep beraber gerçekleştireceğiz” dedi. Öte yandan Başkan Şayir, gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yakın zamanda Cumhuriyet Mahallesine kazandıracağı Kapalı pazar yeri projesi hakkında da değerlendirmelerde bulunarak Kapalı Semt Pazarı hakkında bir sunum yapıp muhtarların fikirlerini aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.