19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Vatandaşın derdiyle dertleniyoruz!”

Darıca 28.09.2020 - 21:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Vatandaşın derdiyle dertleniyoruz!”

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık‘ı makamında ziyaret etti. Ziyarette gazetemize konuşan Başkan Bıyık, ”Vatandaşlarımızın derdiyle dertlenmedikten sonra, bu koltukta oturmanın anlamı yok. Hepimizin ortak gayesi Darıca” dedi. Göreve başladığı günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalarla Darıcalılar’ın taktir ve sevgisini toplayan, halkın istek ve taleplerine karşılık vererek gönüllere dokunmayı başaran Darıca Belediye Başkanı Bıyık’ı ziyaret eden Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım yaptığı açıklamada, “İyi ve doğruları ön plana çıkarmak, bir kamu görevidir. Şahsınızın göreve başladığı günden bu yana gözle görülür başarılarınıza şahitlik etmekten mutluluk duyuyoruz. Darıcalılar, Muzaffer Bıyık gibi bir belediye başkanına sahip oldukları için şanslı. Kentimize kattığınız değer için teşekkür ediyoruz. Biz de medya kuruluşu olarak, ülkemizin en güzel ilçelerinden Darıca’ya vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı sizi tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı. VATANDAŞIN DERDİYLE DERTLENİYORUZ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca halkının mutluluğu için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini belirterek, “Vatandaşın derdiyle dertlenmedikten sonra bu makamda oturmanın hiçbir anlamı yok. Dertlenmediğin zaman, ‘şu işi yapalım’ demedikten sonra akşama kadar hiçbir iş yapmadan evine gidersin. Bu, bizim kişiliğimize asla yakışmaz. Bize güvenip bu görevi layık gören vatandaşlarımıza mahcup olmamak adına çalışıyoruz. Günlük ortalama 25 kişiye gidiyorum. Çünkü insanlar beni bekliyor. Düğün cenaze gibi toplumsal günleri önemsiyoruz. Cenazeye düğüne gidemediklerime, evini ziyarete gidiyorum. Ben de biliyorum başkan yardımcısını göndermeyi ama vatandaş beni bekliyor. Ben de elimden geldiğince gidiyorum, gitmeye çalışıyorum.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık‘ı makamında ziyaret etti. Ziyarette gazetemize konuşan Başkan Bıyık, ”Vatandaşlarımızın derdiyle dertlenmedikten sonra, bu koltukta oturmanın anlamı yok. Hepimizin ortak gayesi Darıca” dedi.
Göreve başladığı günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalarla Darıcalılar’ın taktir ve sevgisini toplayan, halkın istek ve taleplerine karşılık vererek gönüllere dokunmayı başaran Darıca Belediye Başkanı Bıyık’ı ziyaret eden Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım yaptığı açıklamada, “İyi ve doğruları ön plana çıkarmak, bir kamu görevidir. Şahsınızın göreve başladığı günden bu yana gözle görülür başarılarınıza şahitlik etmekten mutluluk duyuyoruz. Darıcalılar, Muzaffer Bıyık gibi bir belediye başkanına sahip oldukları için şanslı. Kentimize kattığınız değer için teşekkür ediyoruz. Biz de medya kuruluşu olarak, ülkemizin en güzel ilçelerinden Darıca’ya vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı sizi tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.
VATANDAŞIN DERDİYLE DERTLENİYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca halkının mutluluğu için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini belirterek, “Vatandaşın derdiyle dertlenmedikten sonra bu makamda oturmanın hiçbir anlamı yok. Dertlenmediğin zaman, ‘şu işi yapalım’ demedikten sonra akşama kadar hiçbir iş yapmadan evine gidersin. Bu, bizim kişiliğimize asla yakışmaz. Bize güvenip bu görevi layık gören vatandaşlarımıza mahcup olmamak adına çalışıyoruz. Günlük ortalama 25 kişiye gidiyorum. Çünkü insanlar beni bekliyor. Düğün cenaze gibi toplumsal günleri önemsiyoruz. Cenazeye düğüne gidemediklerime, evini ziyarete gidiyorum. Ben de biliyorum başkan yardımcısını göndermeyi ama vatandaş beni bekliyor. Ben de elimden geldiğince gidiyorum, gitmeye çalışıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.