Vatandaştan başkanlara çağrı

Gebze 17.05.2020 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vatandaştan başkanlara çağrı

Gebzeli vatandaşlar İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin nostaljik arabalı sinema etkinliğini Gebze Bölgesi’nde de istedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin korona virüs önlemleri nedeniyle sinemaya gidemeyen İzmirliler için düzenlediği nostaljik arabalı sinema etkinliği yurttaşlara moral oldu. Altı noktada dev ekranlardan eş zamanlı yapılan gösterimde sinemaseverler arabalarından inmeden film izlediler. Etkinliği gören Gebzeli vatandaşlar sosyal medyada birlik olarak, Gebze ve Darıca sahilinde de aynı etkinliğin yapılması için kampanya başlattı. BAŞKANLAR GÖREVE Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a seslenen vatandaşlar, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı arabalı sinema etkinliğini çok beğendik. Hiçbir masrafı olmayan, vatandaşların sosyalleşmesini sağlayan bu etkinliği Gebze ve Darıca sahilinde de istiyoruz. Başkanlarımızı bu zor günlerde vatandaşların psikolojik olarak da kendilerini iyi hissetmeleri için göreve davet ediyoruz” dediler.

Gebzeli vatandaşlar İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin nostaljik arabalı sinema etkinliğini Gebze Bölgesi’nde de istedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin korona virüs önlemleri nedeniyle sinemaya gidemeyen İzmirliler için düzenlediği nostaljik arabalı sinema etkinliği yurttaşlara moral oldu. Altı noktada dev ekranlardan eş zamanlı yapılan gösterimde sinemaseverler arabalarından inmeden film izlediler. Etkinliği gören Gebzeli vatandaşlar sosyal medyada birlik olarak, Gebze ve Darıca sahilinde de aynı etkinliğin yapılması için kampanya başlattı.

BAŞKANLAR GÖREVE

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a seslenen vatandaşlar, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı arabalı sinema etkinliğini çok beğendik. Hiçbir masrafı olmayan, vatandaşların sosyalleşmesini sağlayan bu etkinliği Gebze ve Darıca sahilinde de istiyoruz. Başkanlarımızı bu zor günlerde vatandaşların psikolojik olarak da kendilerini iyi hissetmeleri için göreve davet ediyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.