Vatandaştan uygulamaya tam puan!

Gebze 04.04.2020 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vatandaştan uygulamaya tam puan!

Gebze Belediyesi korona virüs salgını sebebiyle sokağa çıkma zorunda olan vatandaşları düşünerek belirli noktalara el dezenfektanları koyarken Gebzeli vatandaşlar bu uygulama nedeniyle Gebze Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler. Gebze Belediyesi korona virüs salgını sebebiyle sokağa çıkma zorunda olan vatandaşları düşünerek belirli noktalara el dezenfektanları koyarken bu uygulama vatandaştan tam not aldı. Şehrin çeşitli yerlerindeki el dezenfektanları sayesinde hijyen konusunda sıkıntı yaşamayan Gebzeliler, yetkilere teşekkür ederken uygulamadan ötürü memnuniyetlerini ifade ettiler. Gebzeli vatandaşlar, “Yapılan uygulama güzel. İşe giden ya da sokağa çıkma zorunluluğu olan vatandaşlar bu dezenfektanlardan faydalanıyorlar” yorumunu yaptılar. YETKİLİLER SÜREKLİ ÇALIŞMA HALİNDE Salgın konusunda özellikle el temizliğinin altını çizen uzmanlar, “Ellerimizi sık sık yıkayalım ya da dezenfekte edelim” derken Gebze Belediyesinin gerçekleştirdiği ve kentin farklı noktalarına koyduğu dezenfektan uygulaması alkış aldı. Yetkililer mecburen sokağa çıkan vatandaşları unutmazken oldukça modern bir sistemle el dezenfektanlarını vatandaşlar ile bir araya getirdi. Salgın nedeniyle önemli bir hizmet yapan Gebze Belediyesi ayrıca gece gündüz şehrin farklı mahallelerinde dezenfekte çalışmalarını sürdürürken virüs karşısında ciddi bir çalışma içerisinde yer alıyor. 

Gebze Belediyesi korona virüs salgını sebebiyle sokağa çıkma zorunda olan vatandaşları düşünerek belirli noktalara el dezenfektanları koyarken Gebzeli vatandaşlar bu uygulama nedeniyle Gebze Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Gebze Belediyesi korona virüs salgını sebebiyle sokağa çıkma zorunda olan vatandaşları düşünerek belirli noktalara el dezenfektanları koyarken bu uygulama vatandaştan tam not aldı. Şehrin çeşitli yerlerindeki el dezenfektanları sayesinde hijyen konusunda sıkıntı yaşamayan Gebzeliler, yetkilere teşekkür ederken uygulamadan ötürü memnuniyetlerini ifade ettiler. Gebzeli vatandaşlar, “Yapılan uygulama güzel. İşe giden ya da sokağa çıkma zorunluluğu olan vatandaşlar bu dezenfektanlardan faydalanıyorlar” yorumunu yaptılar.

YETKİLİLER SÜREKLİ ÇALIŞMA HALİNDE

Salgın konusunda özellikle el temizliğinin altını çizen uzmanlar, “Ellerimizi sık sık yıkayalım ya da dezenfekte edelim” derken Gebze Belediyesinin gerçekleştirdiği ve kentin farklı noktalarına koyduğu dezenfektan uygulaması alkış aldı. Yetkililer mecburen sokağa çıkan vatandaşları unutmazken oldukça modern bir sistemle el dezenfektanlarını vatandaşlar ile bir araya getirdi. Salgın nedeniyle önemli bir hizmet yapan Gebze Belediyesi ayrıca gece gündüz şehrin farklı mahallelerinde dezenfekte çalışmalarını sürdürürken virüs karşısında ciddi bir çalışma içerisinde yer alıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.