19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ve Çayırovaspor sahaya indi

Spor 10.09.2019 - 15:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ve Çayırovaspor sahaya indi

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çayırovaspor, ligin başlamasına 13 gün kala sahaya indi. Muhammet Yeşilkaya başkanlığında yeni bir döneme giren Çayırovaspor, farklı kulüplerin U21 takımlarından transfer edilen 18 oyuncunun yanı sıra, altyapıdan A takıma dahil edilen ve denenmeye gelen oyuncular ile birlikte 42 kişiden oluşan kalabalık oyuncu grubuyla topbaşı yaptı. Yeşil siyahlıları ilk antrenmanında Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çifti’nin de yalnız bırakmaması dikkat çekti. Kuştepe Stadı’nda gerçekleşen yeni sezonun ilk çalışmasında takıma moral veren Kulüp Başkanı Muhammet Yeşilkaya ve yönetim kurulu üyeleri, iyi bir sezon geçireceklerine inandığını kaydetti.   Çayırovaspor, 2019-2020 sezonunun hazırlıklarına dün itibariyle start verdi.   Başkan Yeşilkaya ve ekibi antrenmana tam kadro çıkarma yaptı.   Belediye Başkanı Çiftçi, Çayırovasporlu futbolcular ile tanıştı.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çayırovaspor, ligin başlamasına 13 gün kala sahaya indi. Muhammet Yeşilkaya başkanlığında yeni bir döneme giren Çayırovaspor, farklı kulüplerin U21 takımlarından transfer edilen 18 oyuncunun yanı sıra, altyapıdan A takıma dahil edilen ve denenmeye gelen oyuncular ile birlikte 42 kişiden oluşan kalabalık oyuncu grubuyla topbaşı yaptı. Yeşil siyahlıları ilk antrenmanında Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çifti’nin de yalnız bırakmaması dikkat çekti. Kuştepe Stadı’nda gerçekleşen yeni sezonun ilk çalışmasında takıma moral veren Kulüp Başkanı Muhammet Yeşilkaya ve yönetim kurulu üyeleri, iyi bir sezon geçireceklerine inandığını kaydetti.

 

Çayırovaspor, 2019-2020 sezonunun hazırlıklarına dün itibariyle start verdi.

 

Başkan Yeşilkaya ve ekibi antrenmana tam kadro çıkarma yaptı.

 

Belediye Başkanı Çiftçi, Çayırovasporlu futbolcular ile tanıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.