Ve Müjdeyi Kendi Verdi!

Ekonomi 29.11.2017 - 18:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ve Müjdeyi Kendi Verdi!

Beştepe'deki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, taşeron kadro meselesinin sona ereceğini, bir hafta içerisinde düzenlemenin meclise geleceğini söyledi.

Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki Orman Bakanlığı Toplu Açılış Töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan, taşeron kadro meselesinin sona ereceğini, bir hafta içerisinde düzenlemenin meclise geleceğini söyledi. BAŞBAKAN YILDIRIM: CUMHURBAŞKANIMIZIN TALİMATIYLA HALLEDİYORUZ Başbakan Yıldırım da "Taşeron olarak çalışanların sorununu Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla hallediyoruz. Bir hafta içerisinde inşallah Meclise göndereceğiz" dedi. İŞÇİLERİN KAFASINDA SORU İŞARETLERİ VAR Son günlerde hükümetten taşerona kadroda sona gelindiğine dair açıklamalar gelse de, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun "Yeni bir model üzerinde çalışıyoruz" açıklaması akıllarda soru işareti yarattı. Çünkü uzun zamandır oluşturulamayan modelin bu kadar kısa sürede oluşturulacağına dair işçilerin kafasında haklı olarak soru işaretleri var.
Beştepe'deki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, taşeron kadro meselesinin sona ereceğini, bir hafta içerisinde düzenlemenin meclise geleceğini söyledi.

Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki Orman Bakanlığı Toplu Açılış Töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan, taşeron kadro meselesinin sona ereceğini, bir hafta içerisinde düzenlemenin meclise geleceğini söyledi.

BAŞBAKAN YILDIRIM: CUMHURBAŞKANIMIZIN TALİMATIYLA HALLEDİYORUZ

Başbakan Yıldırım da "Taşeron olarak çalışanların sorununu Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla hallediyoruz. Bir hafta içerisinde inşallah Meclise göndereceğiz" dedi.

İŞÇİLERİN KAFASINDA SORU İŞARETLERİ VAR

Son günlerde hükümetten taşerona kadroda sona gelindiğine dair açıklamalar gelse de, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun "Yeni bir model üzerinde çalışıyoruz" açıklaması akıllarda soru işareti yarattı. Çünkü uzun zamandır oluşturulamayan modelin bu kadar kısa sürede oluşturulacağına dair işçilerin kafasında haklı olarak soru işaretleri var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.