19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ve Albayrak Sessiz Kalmadı!

Spor 08.01.2015 - 15:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Ve Albayrak Sessiz Kalmadı!

Albayrak'ın açıklamaları ses getirecek.

Hamza Hamzaoğlu geldikten sonra Cimbom'un ligde adeta uçuşa geçmesi, başkan yardımcısıAbdurrahim Albayrak'ı coşturdu. Hamzaoğlu’na yıldız sözü veren Albayrak, başkan Yarsuvat’ı da ikna etti ve ‘Örümcek adam” lakaplı Adebayor için düğmeye bastı Mali sıkıntılar nedeniyle yıldız transferine sıcak bakmayan Galatasaray yönetimi, ligdeki müthiş çıkış sonrası fikir değiştirdi. Bu değişikliğin kaynağı ise başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'tan başkası değil. Duygusal kişiliğiyle bilinen Albayrak, başarının mimarı olan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na kısa bir süre önce yıldız transferi sözü verdi. Albayrak, başkan Duygun Yarsuvat'ı da "Yıldız alırsak taraftarımız stadı doldurur, onbinlerce forma satarız. Hem de gücümüze güç katar, şampiyon oluruz" diyerek ikna etti. Daha sonra yapılan transfer zirvesindeTottenham'lı Emmanuel Adebayor ismi üzerinde görüşbirliğine varıldı. Albayrak transfer harekatını bizzat yürütme kararı alırken, Tottenham'la yapılan ilk temasların olumlu geçtiği belirtildi. İngiliz kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki Adebayor'un Galatasaray'a sıcak baktığı kaydedildi. Flaş transfer harekatını devre arasında bitirmeyi hedefleyen Cimbom, böylece hücum gücünü katlayarak sezon sonunda dördüncü yıldızı göğsüne takmanın planlarını yapıyor. Arsenal, Manchester City, Real Madrid gibi dev kulüplerde oynayan Adebayor bu sezon ligde 10 maçta, 2 gol attı. Adebayor, daha önce Terim ve Prandelli dönemlerinde de Galatasaray'ın transfer listesinde yer almıştı.
Albayrak'ın açıklamaları ses getirecek.

Hamza Hamzaoğlu geldikten sonra Cimbom'un ligde adeta uçuşa geçmesi, başkan yardımcısıAbdurrahim Albayrak'ı coşturdu. Hamzaoğlu’na yıldız sözü veren Albayrak, başkan Yarsuvat’ı da ikna etti ve ‘Örümcek adam” lakaplı Adebayor için düğmeye bastı

Mali sıkıntılar nedeniyle yıldız transferine sıcak bakmayan Galatasaray yönetimi, ligdeki müthiş çıkış sonrası fikir değiştirdi. Bu değişikliğin kaynağı ise başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'tan başkası değil. Duygusal kişiliğiyle bilinen Albayrak, başarının mimarı olan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na kısa bir süre önce yıldız transferi sözü verdi. Albayrak, başkan Duygun Yarsuvat'ı da "Yıldız alırsak taraftarımız stadı doldurur, onbinlerce forma satarız. Hem de gücümüze güç katar, şampiyon oluruz" diyerek ikna etti. Daha sonra yapılan transfer zirvesindeTottenham'lı Emmanuel Adebayor ismi üzerinde görüşbirliğine varıldı. Albayrak transfer harekatını bizzat yürütme kararı alırken, Tottenham'la yapılan ilk temasların olumlu geçtiği belirtildi. İngiliz kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki Adebayor'un Galatasaray'a sıcak baktığı kaydedildi. Flaş transfer harekatını devre arasında bitirmeyi hedefleyen Cimbom, böylece hücum gücünü katlayarak sezon sonunda dördüncü yıldızı göğsüne takmanın planlarını yapıyor. Arsenal, Manchester City, Real Madrid gibi dev kulüplerde oynayan Adebayor bu sezon ligde 10 maçta, 2 gol attı. Adebayor, daha önce Terim ve Prandelli dönemlerinde de Galatasaray'ın transfer listesinde yer almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.