Vefanın adıdır Kocaeli

Siyaset 04.02.2020 - 10:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vefanın adıdır Kocaeli

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman sosyal medya hesabından önemli açıklamalar yaptı. Kahraman “Büyük bir coşku ve heyecan ile gerçekleştirdiğimiz 106.Genişletilmiş İl Danışma Meclis’imize katılan tüm partililerimize teşekkür ediyoruz” dedi. GURUR VE ONUR DUYUYORUZ AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman sosyal medya hesabından önemli açıklamalar yaptı. Kahraman “Vefanın adıdır Kocaeli teşkilatı, Böyle bir teşkilatın mensubu olmaktan gurur duyuyoruz. Büyük bir coşku ve heyecan ile gerçekleştirdiğimiz 106.Genişletilmiş İl Danışma Meclis’imize katılan tüm partililerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Kahraman yoğun ilgiye sahne olan program sonrasında sosyal medya sayfasından paylaşımlarda bulundu. MAZLUMLARIN YANINDA OLDUK Kahraman yaptığı açıklamada sözlerine şöyle devam etti; “Aramızda yaşanan anlaşmazlıklar ne olursa olsun dava arkadaşlarımızı çok sevdik. Haklı da olsak haksız da olsak kanımız kaynayan gençlerde olsak sesimizi hiç yükseltmedik. Ve hep çalıştık. Emeksiz yemek olmaz dedik. Zahmetsiz rahmet olmaz dedik. Her tercih bir vazgeçiştir dedik her şeyden vazgeçip gözümüzün nuru Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmayı mazlumların yanında olmayı tercih ettik.

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman sosyal medya hesabından önemli açıklamalar yaptı. Kahraman “Büyük bir coşku ve heyecan ile gerçekleştirdiğimiz 106.Genişletilmiş İl Danışma Meclis’imize katılan tüm partililerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

GURUR VE ONUR DUYUYORUZ

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman sosyal medya hesabından önemli açıklamalar yaptı. Kahraman “Vefanın adıdır Kocaeli teşkilatı, Böyle bir teşkilatın mensubu olmaktan gurur duyuyoruz. Büyük bir coşku ve heyecan ile gerçekleştirdiğimiz 106.Genişletilmiş İl Danışma Meclis’imize katılan tüm partililerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Kahraman yoğun ilgiye sahne olan program sonrasında sosyal medya sayfasından paylaşımlarda bulundu.

MAZLUMLARIN YANINDA OLDUK

Kahraman yaptığı açıklamada sözlerine şöyle devam etti; “Aramızda yaşanan anlaşmazlıklar ne olursa olsun dava arkadaşlarımızı çok sevdik. Haklı da olsak haksız da olsak kanımız kaynayan gençlerde olsak sesimizi hiç yükseltmedik. Ve hep çalıştık. Emeksiz yemek olmaz dedik. Zahmetsiz rahmet olmaz dedik. Her tercih bir vazgeçiştir dedik her şeyden vazgeçip gözümüzün nuru Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmayı mazlumların yanında olmayı tercih ettik.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.