19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vekil Tarhan esnafı ziyaret etti

Kocaeli 10.10.2020 - 11:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vekil Tarhan esnafı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, salgın dolayısıyla ekonomik sıkıntılar çeken Gebzeli esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve beraberinde parti meclis üyeleriyle beraber Gebze esnafına ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette koronavirüs sürecinin Gebze ölçeğindeki etkileri konuşulurken, salgından etkilenen esnafların sorunları dinlendi. Salgının bir an önce son bulmasını temenni eden Vekil Tarhan şu ifadelere yer verdi; “Bugün Gebzeli esnaf kardeşlerimizle buluştuk. Sorunlarını, talep ve önerilerini dinledik. Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik durumun farkındayız. Gerek kurlardaki inanılmaz yükseliş ve bunun enflasyona etkileri gerekse koronavirüs salgınının ülkemiz ekonomisine verdiği zarar. Umuyoruz ki salgını hep beraber yeneceğiz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız, onların sesi olmaya, sorunlarının çözülmesi için çaba göstermeye devam edeceğiz.”

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, salgın dolayısıyla ekonomik sıkıntılar çeken Gebzeli esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve beraberinde parti meclis üyeleriyle beraber Gebze esnafına ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette koronavirüs sürecinin Gebze ölçeğindeki etkileri konuşulurken, salgından etkilenen esnafların sorunları dinlendi. Salgının bir an önce son bulmasını temenni eden Vekil Tarhan şu ifadelere yer verdi; “Bugün Gebzeli esnaf kardeşlerimizle buluştuk. Sorunlarını, talep ve önerilerini dinledik. Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik durumun farkındayız. Gerek kurlardaki inanılmaz yükseliş ve bunun enflasyona etkileri gerekse koronavirüs salgınının ülkemiz ekonomisine verdiği zarar. Umuyoruz ki salgını hep beraber yeneceğiz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız, onların sesi olmaya, sorunlarının çözülmesi için çaba göstermeye devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.