Vekil Yaman Erbakan Vakfına Konuk Oldu

Dilovası 14.06.2017 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Vekil Yaman Erbakan Vakfına Konuk Oldu

Erbakan Vakfı Dilovası Temsilciliği Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ı konuk etti.   Erbakan Vakfı Dilovası Temsilciliğinin düzenlediği ''İlçemize Hizmet Eden Belediye Başkanları" konulu sohbet programının bu haftaki konuğu 2009-2014 yılları arası Dilovası Belediye Başkanlığı yapan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ı konuk etti. Bizim İçin Önemli Olan Hizmet İftar sonrası gerçekleşen ziyarette Erbakan Vakfı Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz davetlerine icabet eden Cemil Yamana teşekkür ederek başladığı konuşmasında " Dilovası eski belediye başkanlarıyla yaptığımız söyleşiler yoğun ilgiyle karşılanması bizleri memnun etti. Bugünkü misafirimiz bir dönem belediye başkanlığı yaparak ve ardından siyasi hayatını milletvekilliğiyle taçlandıran Sayın Cemil Yaman. Siyasi çizgisi ne olursa olsun bizim için önemli olan ilçemize ve ülkemize hayırlı hizmetler yapmasıdır. Bir kez daha bizleri kırmayarak davetimiz icabet eden Sayın Cemil Yaman'a teşekkür ediyorum."dedi   Erbakan Asla Unutulmayacak Bir Liderdir Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Erbakan Vakfı kurulduğu günden beri dikkatle takip ettiğini belirterek " Erbakan Vakfı Kocaeli il teşkilatı açılışında Dr Fatih Erbakan bey ile görüşmüş fikir teatisinde bulunmuştuk. Fazilet Partisinde görev yaptığım dönemde merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız ile tanışma fırsatım olmuştu. Ülkemize ve Dünyaya yapmış olduğu hizmetler asla unutulmayacak. Erbakan Hocanın fikirlerini gelecek nesillere taşımaya Erbakan Vakfının ve sizlerin üzerine önemli görev düşmektedir. Belediye başkanlığı yaptığın dönemde içerisinde sosyal donatı alanlarının da bulunduğu ilçemizin en büyük parkına Erbakan Hocamızın ismini verdik. Sizlerle aynı ortamda bulunmak beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Rabbim yardımcınız olsun  ''dedi. Söyleşinin ardından Erbakan Vakfı Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'a "Unutulmayan Lider ERBAKAN" kitabını hediye etti.

Erbakan Vakfı Dilovası Temsilciliği Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ı konuk etti.

 
Erbakan Vakfı Dilovası Temsilciliğinin düzenlediği ''İlçemize Hizmet Eden Belediye Başkanları" konulu sohbet programının bu haftaki konuğu 2009-2014 yılları arası Dilovası Belediye Başkanlığı yapan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ı konuk etti.

Bizim İçin Önemli Olan Hizmet
İftar sonrası gerçekleşen ziyarette Erbakan Vakfı Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz davetlerine icabet eden Cemil Yamana teşekkür ederek başladığı konuşmasında " Dilovası eski belediye başkanlarıyla yaptığımız söyleşiler yoğun ilgiyle karşılanması bizleri memnun etti. Bugünkü misafirimiz bir dönem belediye başkanlığı yaparak ve ardından siyasi hayatını milletvekilliğiyle taçlandıran Sayın Cemil Yaman. Siyasi çizgisi ne olursa olsun bizim için önemli olan ilçemize ve ülkemize hayırlı hizmetler yapmasıdır. Bir kez daha bizleri kırmayarak davetimiz icabet eden Sayın Cemil Yaman'a teşekkür ediyorum."dedi
 

Erbakan Asla Unutulmayacak Bir Liderdir
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Erbakan Vakfı kurulduğu günden beri dikkatle takip ettiğini belirterek " Erbakan Vakfı Kocaeli il teşkilatı açılışında Dr Fatih Erbakan bey ile görüşmüş fikir teatisinde bulunmuştuk. Fazilet Partisinde görev yaptığım dönemde merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız ile tanışma fırsatım olmuştu. Ülkemize ve Dünyaya yapmış olduğu hizmetler asla unutulmayacak. Erbakan Hocanın fikirlerini gelecek nesillere taşımaya Erbakan Vakfının ve sizlerin üzerine önemli görev düşmektedir. Belediye başkanlığı yaptığın dönemde içerisinde sosyal donatı alanlarının da bulunduğu ilçemizin en büyük parkına Erbakan Hocamızın ismini verdik. Sizlerle aynı ortamda bulunmak beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Rabbim yardımcınız olsun  ''dedi.

Söyleşinin ardından Erbakan Vakfı Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'a "Unutulmayan Lider ERBAKAN" kitabını hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.