19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Velimeşespor Son Noktayı Koydu

Spor 17.01.2017 - 12:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Velimeşespor Son Noktayı Koydu

Ergene Velimeşespor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İşçan geçtiğimiz günlerde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından ifade edilen birleşme haberlerine son noktayı koydu.

Ergene Velimeşespor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İşçan geçtiğimiz günlerde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından ifade edilen birleşme haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in 10 Ocak Gazeteciler Günü dolaysıyla düzenlediği kahvaltılı toplantıda sarf ettiği sözler büyük yankı uyandırdı. Başkan Yüksel’in toplantı sırasında birkaç ay evvel Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ile bir araya geldiklerinde Ergene Velimeşespor ile Çorluspor 1947 takımlarının birleşmesi konusunda görüştüklerini açıklayarak, maliyetlerin çok yüksek olduğunu ve takımların mutlaka birleşmesi gerektiğini ifade eden konuşmasının yankıları sürüyor. “Birleşmek Gibi Bir Düşüncemiz Yok” Ergene Velimeşespor taraftarlarının birleşmek istemediklerini belirtmeleri ve sosyal medyada birleşmeye karşı olduklarını ifade eden paylaşımlarının ardından açıklamada bulunan Ergene Velimeşespor Kulübü Başkanı Hasan İşcan, kulüp olarak birleşmek gibi bir düşüncelerinin olmadığını dile getirdi. “Bu Söylem Başkanımızın Kişisel Düşüncesidir” Başkan İşcan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in spora olan tutkusunu çok iyi bildiklerini ve söylemek istediklerinin farklı olduğunu düşündüklerini belirterek, “Sayın Belediye Başkanımız Rasim Yüksel samimi bir insan. Düşüncelerini de samimiyetle ifade ediyor. Kendisi her fırsatta takımımızın daha yüksekleri hak ettiğini söylüyor. Açıklaması da kendisinin kişisel düşüncesidir. Yine de başkanımızın ileride olmasını arzu ettiği şeyi söylediğini düşünüyorum. Yoksa şu anda ne Ergene Velimeşespor olarak bizim ne de Çorluspor 1947 takımı yöneticilerinin zirve yarışının kıran kırana sürdüğü bir ortamda böyle bir düşüncesi söz konusu bile değildir” dedi. “Önceliğimiz Şampiyon Olmak”  Her şeyden önce sezon sonunda ligi lider olarak bitirip şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini ifade eden Ergene Velimeşespor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İşçan, “Tek önceliğimiz var o da lider olup şampiyonluk ipini göğüsleyerek, taraftarlarımıza şampiyonluk coşkusunu yaşatmak. Hedefimize de emin adımlarla ilerliyoruz. İlk yarıda yaptığımızı bazı basit hataları tekrarlamadan ligi zirvede bitireceğiz ve şampiyon olacağız” diye konuştu.  
Ergene Velimeşespor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İşçan geçtiğimiz günlerde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından ifade edilen birleşme haberlerine son noktayı koydu.

Ergene Velimeşespor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İşçan geçtiğimiz günlerde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından ifade edilen birleşme haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in 10 Ocak Gazeteciler Günü dolaysıyla düzenlediği kahvaltılı toplantıda sarf ettiği sözler büyük yankı uyandırdı. Başkan Yüksel’in toplantı sırasında birkaç ay evvel Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ile bir araya geldiklerinde Ergene Velimeşespor ile Çorluspor 1947 takımlarının birleşmesi konusunda görüştüklerini açıklayarak, maliyetlerin çok yüksek olduğunu ve takımların mutlaka birleşmesi gerektiğini ifade eden konuşmasının yankıları sürüyor.

“Birleşmek Gibi Bir Düşüncemiz Yok”

Ergene Velimeşespor taraftarlarının birleşmek istemediklerini belirtmeleri ve sosyal medyada birleşmeye karşı olduklarını ifade eden paylaşımlarının ardından açıklamada bulunan Ergene Velimeşespor Kulübü Başkanı Hasan İşcan, kulüp olarak birleşmek gibi bir düşüncelerinin olmadığını dile getirdi.

“Bu Söylem Başkanımızın Kişisel Düşüncesidir”

Başkan İşcan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in spora olan tutkusunu çok iyi bildiklerini ve söylemek istediklerinin farklı olduğunu düşündüklerini belirterek, “Sayın Belediye Başkanımız Rasim Yüksel samimi bir insan. Düşüncelerini de samimiyetle ifade ediyor. Kendisi her fırsatta takımımızın daha yüksekleri hak ettiğini söylüyor. Açıklaması da kendisinin kişisel düşüncesidir. Yine de başkanımızın ileride olmasını arzu ettiği şeyi söylediğini düşünüyorum. Yoksa şu anda ne Ergene Velimeşespor olarak bizim ne de Çorluspor 1947 takımı yöneticilerinin zirve yarışının kıran kırana sürdüğü bir ortamda böyle bir düşüncesi söz konusu bile değildir” dedi.

“Önceliğimiz Şampiyon Olmak”

 Her şeyden önce sezon sonunda ligi lider olarak bitirip şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini ifade eden Ergene Velimeşespor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İşçan, “Tek önceliğimiz var o da lider olup şampiyonluk ipini göğüsleyerek, taraftarlarımıza şampiyonluk coşkusunu yaşatmak. Hedefimize de emin adımlarla ilerliyoruz. İlk yarıda yaptığımızı bazı basit hataları tekrarlamadan ligi zirvede bitireceğiz ve şampiyon olacağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.