19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Virüs değil rahatlık öldürecek!

Gebze 09.04.2020 - 15:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Virüs değil rahatlık öldürecek!

Corona virüs salgını gerek dünyada gerekse ülkemizde kayıpları arttırırken uzmanlar önünüzdeki bir kaç haftayı işaret ederek mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayın uyarısı yapıyor.  Güneş çıkınca sokaktalar Ancak görünen manzara bir kesimin uyarıları dikkate alırken bir kesimin de uyarılar karşısında kayıtsız kaldığı yönünde. Havanın ısınması ve güneşin kendisini göstermisiyle Gebzeli vatandaşlar kendilerini sokağa ararken uyarıları göz ardı edenlerin sayısı son zamanlara göre fazlaydı. Tüm uyarılara rağmen Çamlık parkında zaman geçiren bazı vatandaşlar salgına meydan okuyup sağlıklarını riske attılar.

Corona virüs salgını gerek dünyada gerekse ülkemizde kayıpları arttırırken uzmanlar önünüzdeki bir kaç haftayı işaret ederek mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayın uyarısı yapıyor. 

Güneş çıkınca sokaktalar
Ancak görünen manzara bir kesimin uyarıları dikkate alırken bir kesimin de uyarılar karşısında kayıtsız kaldığı yönünde. Havanın ısınması ve güneşin kendisini göstermisiyle Gebzeli vatandaşlar kendilerini sokağa ararken uyarıları göz ardı edenlerin sayısı son zamanlara göre fazlaydı. Tüm uyarılara rağmen Çamlık parkında zaman geçiren bazı vatandaşlar salgına meydan okuyup sağlıklarını riske attılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.