“Vura vura şampiyon olacağız!”

Spor 30.06.2019 - 13:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Vura vura şampiyon olacağız!”

Başkanlığı İlker Çakır’dan devralan yeni başkan Hüseyin Deniz, kongre öncesinde verdiği iddialı demeçleri genel kurulda da sürdürerek, özgüvenli ve kararlı duruşuyla dikkat çekti. “Vura vura şampiyonluk” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Deniz, “Gebzespor başkanlık makamının yükünün ne demek olduğunu rahmetli babamdan dolayı çok iyi biliyorum. 44 senedir evime ekmek götürüyorsam bunun sebebi Gebze’dir. Bu nedenle her şeyim Gebzespor’a feda olsun.  Günlerdir Gebzespor kongresinde kimseler yoktu diye haberler çıkıyordu. Bizim ne denli iddialı olduğumuzu bugünkü tabloda herhalde herkes görmüştür. Söz veriyorum Hüseyin Deniz bu takımı uçuracak. Ben inanmadığım hiçbir işe girmem. Kulübün mali durumunu bilerek bu işe giriyoruz. Elimizi taşın altına koyarak mali, idari ve sportif açıdan kulübümüzü başarıya taşıyacağız” dedi. DENİZ: GEBZESPOR İÇİN BEN DE YOLA YATARIM Gebzespor’a sevdalı olduğunu ve bu kulüp için her şeyi yapacağını söyleyen Başkan Deniz, tüm eski başkanlara ve yöneticilere emeklerinden dolayı teşekkür etti. Deniz, “Ben Gebzespor sevdalısıyım. Bu sevdalılardan birisi de Abbas Sır’dır. Abbas Başkan benim için efsane başkandır ve başımın üstünde yeri vardır. Kendisi hakkında ‘yollara yattı’ gibi laf söyleyenler oldu. Kimin için yattı kardeşim? Gebzespor için. Gerekirse ben de yatarım. Sokağa da yatarım, apartmandan da atlarım. Göreceksiniz ben bu takımı uçuracağım. Taraftarlarımızın iyi günde de kötü günde de yanımızda olacağından eminim. Onların artık kendileri gibi bir ateşli başkanları var. Pazartesi’nden itibaren bombaları birer birer patlatacağız” dedi.

Başkanlığı İlker Çakır’dan devralan yeni başkan Hüseyin Deniz, kongre öncesinde verdiği iddialı demeçleri genel kurulda da sürdürerek, özgüvenli ve kararlı duruşuyla dikkat çekti. “Vura vura şampiyonluk” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Deniz, “Gebzespor başkanlık makamının yükünün ne demek olduğunu rahmetli babamdan dolayı çok iyi biliyorum. 44 senedir evime ekmek götürüyorsam bunun sebebi Gebze’dir. Bu nedenle her şeyim Gebzespor’a feda olsun.  Günlerdir Gebzespor kongresinde kimseler yoktu diye haberler çıkıyordu. Bizim ne denli iddialı olduğumuzu bugünkü tabloda herhalde herkes görmüştür. Söz veriyorum Hüseyin Deniz bu takımı uçuracak. Ben inanmadığım hiçbir işe girmem. Kulübün mali durumunu bilerek bu işe giriyoruz. Elimizi taşın altına koyarak mali, idari ve sportif açıdan kulübümüzü başarıya taşıyacağız” dedi.

DENİZ: GEBZESPOR İÇİN BEN DE YOLA YATARIM

Gebzespor’a sevdalı olduğunu ve bu kulüp için her şeyi yapacağını söyleyen Başkan Deniz, tüm eski başkanlara ve yöneticilere emeklerinden dolayı teşekkür etti. Deniz, “Ben Gebzespor sevdalısıyım. Bu sevdalılardan birisi de Abbas Sır’dır. Abbas Başkan benim için efsane başkandır ve başımın üstünde yeri vardır. Kendisi hakkında ‘yollara yattı’ gibi laf söyleyenler oldu. Kimin için yattı kardeşim? Gebzespor için. Gerekirse ben de yatarım. Sokağa da yatarım, apartmandan da atlarım. Göreceksiniz ben bu takımı uçuracağım. Taraftarlarımızın iyi günde de kötü günde de yanımızda olacağından eminim. Onların artık kendileri gibi bir ateşli başkanları var. Pazartesi’nden itibaren bombaları birer birer patlatacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.