19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Whatsapp Artık Bilgisayarda!

22.01.2015 - 16:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Whatsapp Artık Bilgisayarda!

Popüler chat uygulaması Whatsapp artık akıllı telefonların yanı sıra bilgisayarlara da kurulabilecek. Böylelikle bilgisayarlardan telefonlara yazışma olanağı sağlanacak.

Popüler chat uygulaması Whatsapp artık akıllı telefonların yanı sıra bilgisayarlara da kurulabilecek. UYGULAMANIN WEB SİTESİNDEN BİLGİSAYARA KURULMASI GEREKİYOR Hizmetten iPhone kullanıcıları şimdilik yararlanamıyor. Dünya genelinde en yaygın kullanılan ücretsiz mesajlaşma servisi olan WhatsApp, Google'ın Chrome tarayıcısı üzerinden çalışıyor. Bunun için hazırlanan web uygulamasının https://web.whatsapp.com adresinden bilgisayara kurulması gerekiyor. EKRANDAKİ QR KODUNUN TELEFONA OKUTULMASI GEREKİYOR Kurulum sırasında ekrana gelen QR kodunun telefona "okutulması", mobil cihazınızın web uygulamasıyla "eşleşmesini" sağlıyor. İşlem tamamlandıktan sonra kullanıcı sohbetine telefon ya da bilgisayarında devam edebiliyor. Web uygulamasından iPhone kullanıcıları yararlanamayacak WhatsApp'ten konuyla ilgili yapılan açıklamada, web uygulamasının mobil cihazın "genişletilmesi" olarak tasarlandığı vurgulandı. İPHONE KULLANICILARI YARARLANAMIYOR Whatsapp'in web uygulaması şimdilik yalnızca Google Chrome üzerinden çalışırken, iPhone kullanıcılarının hizmetten yararlanamadığı kaydedildi. WhatsApp'in açıklamasında, "Apple platformuna has sınırlandırmaların buna engel olduğu" vurgulandı.
Popüler chat uygulaması Whatsapp artık akıllı telefonların yanı sıra bilgisayarlara da kurulabilecek. Böylelikle bilgisayarlardan telefonlara yazışma olanağı sağlanacak.

Popüler chat uygulaması Whatsapp artık akıllı telefonların yanı sıra bilgisayarlara da kurulabilecek.

UYGULAMANIN WEB SİTESİNDEN BİLGİSAYARA KURULMASI GEREKİYOR

Hizmetten iPhone kullanıcıları şimdilik yararlanamıyor. Dünya genelinde en yaygın kullanılan ücretsiz mesajlaşma servisi olan WhatsApp, Google'ın Chrome tarayıcısı üzerinden çalışıyor. Bunun için hazırlanan web uygulamasının https://web.whatsapp.com adresinden bilgisayara kurulması gerekiyor.

EKRANDAKİ QR KODUNUN TELEFONA OKUTULMASI GEREKİYOR

Kurulum sırasında ekrana gelen QR kodunun telefona "okutulması", mobil cihazınızın web uygulamasıyla "eşleşmesini" sağlıyor. İşlem tamamlandıktan sonra kullanıcı sohbetine telefon ya da bilgisayarında devam edebiliyor. Web uygulamasından iPhone kullanıcıları yararlanamayacak WhatsApp'ten konuyla ilgili yapılan açıklamada, web uygulamasının mobil cihazın "genişletilmesi" olarak tasarlandığı vurgulandı.

İPHONE KULLANICILARI YARARLANAMIYOR

Whatsapp'in web uygulaması şimdilik yalnızca Google Chrome üzerinden çalışırken, iPhone kullanıcılarının hizmetten yararlanamadığı kaydedildi. WhatsApp'in açıklamasında, "Apple platformuna has sınırlandırmaların buna engel olduğu" vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.