19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YILMAZ'DAN DİLOVASI'NDA SERİ ZİYARETLER!

Dilovası 03.03.2017 - 13:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

YILMAZ'DAN DİLOVASI'NDA SERİ ZİYARETLER!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Dilovası’nda bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Dilovası’nda programına kurumları gezerek başlayan Vekil Yılmaz, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve 16 Nisan’da gerçekleşecek referandumla ilgili de bilgilendirmeler de bulundu.

      SKM Programları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam eden Mehmet Akif Yılmaz Dilovası’nda bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Ak Parti Dilovası ilçe teşkilatını ziyaret eden Yılmaz buradan diğer kurumlara geçerek bilgiler aldı. Vekil Yılmaz’a ziyaretlerinde, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, SKM Başkanı Fazıl Korkmaz, ilçe ve SKM yöneticileri eşlik etti. ALKAN VE BALAY’DAN BİLGİLER ALDI SKM Programları kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz beraberindekilerle birlikte önce Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan'ı ardından da Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Aynı zamanda eğitimci olan Mehmet Akif Yılmaz eğitime yönelik sorunlara değinerek, Dilovası’nın eğitim sorunlarını ve geleceğe ilişkin planları hakkında bilgi aldı. TOLTAR’DAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan'ı ardından da Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay'ı ziyaret eden Vekil Yılmaz daha sonra Dilovası Belediyesine geçerek burada Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret etti. Toltar’la bir süre sohbet eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan Vekil Yılmaz, daha sonra belediye personellerini ziyaret ederek sohbet etti
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Dilovası’nda bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Dilovası’nda programına kurumları gezerek başlayan Vekil Yılmaz, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve 16 Nisan’da gerçekleşecek referandumla ilgili de bilgilendirmeler de bulundu.

 

 

 

SKM Programları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam eden Mehmet Akif Yılmaz Dilovası’nda bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Ak Parti Dilovası ilçe teşkilatını ziyaret eden Yılmaz buradan diğer kurumlara geçerek bilgiler aldı. Vekil Yılmaz’a ziyaretlerinde, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, SKM Başkanı Fazıl Korkmaz, ilçe ve SKM yöneticileri eşlik etti.

ALKAN VE BALAY’DAN BİLGİLER ALDI

SKM Programları kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz beraberindekilerle birlikte önce Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan'ı ardından da Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Aynı zamanda eğitimci olan Mehmet Akif Yılmaz eğitime yönelik sorunlara değinerek, Dilovası’nın eğitim sorunlarını ve geleceğe ilişkin planları hakkında bilgi aldı.

TOLTAR’DAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan'ı ardından da Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay'ı ziyaret eden Vekil Yılmaz daha sonra Dilovası Belediyesine geçerek burada Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret etti. Toltar’la bir süre sohbet eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan Vekil Yılmaz, daha sonra belediye personellerini ziyaret ederek sohbet etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.