Yabancı Sınırlamasının Ardından 3. Ligde kalkıyor

Spor 06.01.2015 - 16:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Yabancı Sınırlamasının Ardından 3. Ligde kalkıyor

Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim, yabancı sınırlamasının ardından şimdi de Spor Toto 3. Lig'in kaldıracak.

Yabancı kuralınının değişmesinin ardından 3. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri'nde kulislerde büyük bir iddia ortaya atıldı. Fatih Terim, yarın yapacağı açıklama ile Spor Toto 3. Lig'in kaldıracak. 3.LİG TASFİYE EDİLECEK Habertürk'ün haberine göre; Terim'in açıklaması beklenen en büyük karar, 3. Lig'in tasfiye edilmesi. İddiaya göre; 3. Lig kaldırılacak. 3. Lig takımlarından, TFF tarafından belirlenen kriterlere uyan takımlar, bir üst lige çıkarılacak. Kriterlere uymayan takımlar, BAL (Bölgesel Amatör Lig) takımı olarak mücadele edecek. Böylece TFF kaynak, işgücü, emek ve bütçesi daha verimli kullanılacak.ANKETTEN ÇIKAN İLGİNÇ SONUÇ: "TFF DEĞİL, ALLAH KORUR"TFF, Antrenör Gelişim Semineri öncesinde antrenörlerle bir anket çalışması yaptı. Her maç sonu hakemlerin kararlarına isyan eden antrenörlere, 'Haksızlığa uğradığınızda sizi kim korur?' sorusu yöneltildi. Antrenörlerin yüzde 3'ü 'TÜFAD (Türkiye Futbol Antrenörleri) korur', yüzde 5'i 'TFF korur' ve yüzde 17'si 'kendim korurum' derken çok büyük bir çoğunluk, yüzde 75 'Allah korur' dedi.
Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim, yabancı sınırlamasının ardından şimdi de Spor Toto 3. Lig'in kaldıracak.

Yabancı kuralınının değişmesinin ardından 3. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri'nde kulislerde büyük bir iddia ortaya atıldı. Fatih Terim, yarın yapacağı açıklama ile Spor Toto 3. Lig'in kaldıracak.

3.LİG TASFİYE EDİLECEK

Habertürk'ün haberine göre; Terim'in açıklaması beklenen en büyük karar, 3. Lig'in tasfiye edilmesi. İddiaya göre; 3. Lig kaldırılacak. 3. Lig takımlarından, TFF tarafından belirlenen kriterlere uyan takımlar, bir üst lige çıkarılacak. Kriterlere uymayan takımlar, BAL (Bölgesel Amatör Lig) takımı olarak mücadele edecek. Böylece TFF kaynak, işgücü, emek ve bütçesi daha verimli kullanılacak.

ANKETTEN ÇIKAN İLGİNÇ SONUÇ: "TFF DEĞİL, ALLAH KORUR"

TFF, Antrenör Gelişim Semineri öncesinde antrenörlerle bir anket çalışması yaptı. Her maç sonu hakemlerin kararlarına isyan eden antrenörlere, 'Haksızlığa uğradığınızda sizi kim korur?' sorusu yöneltildi. Antrenörlerin yüzde 3'ü 'TÜFAD (Türkiye Futbol Antrenörleri) korur', yüzde 5'i 'TFF korur' ve yüzde 17'si 'kendim korurum' derken çok büyük bir çoğunluk, yüzde 75 'Allah korur' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.