Yakalandılar!

Kocaeli 23.11.2017 - 18:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yakalandılar!

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde ilimizde düzenlenen uygulama kapsamında çeşitli suçlardan aranması olan 3 kişi yakalandı.

Kocaeli’de  Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde okul servis araçları ve şoförlerine Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğine göre belirlenen hususlar çerçevesinde 21 92 Ekip ve 285 görevli personel katılımı ile eş zamanlı olarak Çocukların Korunmasına Yönelik ‘’Denetim Uygulaması’’ yapıldı. 1306 KİŞİ ARANDI Kimlik kontrolü ve üst araması yapılan 1306 şahıstan, aralarında basit yaralama konusu 1, hırsızlık konusundan dolayı 1, görevi yaptırmamak için direnme suçundan 1 olmak üzere toplamda 3 aranan şahıs yakalandı. 1 şahsa uyuşturucu madde kullanımını özendirmek suçundan dolayı işlem yapıldı. Araçlar üzerinde trafik yönünden yapılan kontrolde 321 araçtan 13 araca işlem yapıldı. 639 TL idari para cezası uygulandı. Kontrol edilen toplam 222 iş yerinden 4 adet internet kafe, 1 adet oyun salonu , 3 adet kahvehane olmak üzere toplam 8 iş yerine idari işlem yapılmak üzere tutanak tanzim edildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde ilimizde düzenlenen uygulama kapsamında çeşitli suçlardan aranması olan 3 kişi yakalandı.

Kocaeli’de  Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde okul servis araçları ve şoförlerine Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğine göre belirlenen hususlar çerçevesinde 21 92 Ekip ve 285 görevli personel katılımı ile eş zamanlı olarak Çocukların Korunmasına Yönelik ‘’Denetim Uygulaması’’ yapıldı.

1306 KİŞİ ARANDI

Kimlik kontrolü ve üst araması yapılan 1306 şahıstan, aralarında basit yaralama konusu 1, hırsızlık konusundan dolayı 1, görevi yaptırmamak için direnme suçundan 1 olmak üzere toplamda 3 aranan şahıs yakalandı. 1 şahsa uyuşturucu madde kullanımını özendirmek suçundan dolayı işlem yapıldı. Araçlar üzerinde trafik yönünden yapılan kontrolde 321 araçtan 13 araca işlem yapıldı. 639 TL idari para cezası uygulandı. Kontrol edilen toplam 222 iş yerinden 4 adet internet kafe, 1 adet oyun salonu , 3 adet kahvehane olmak üzere toplam 8 iş yerine idari işlem yapılmak üzere tutanak tanzim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.