Yakup Törk ilçe başkan adayı mı oluyor?

Darıca 24.11.2015 - 14:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yakup Törk ilçe başkan adayı mı oluyor?

CHP Darıca İlçe Örgütü'nde hafta sonu yapılacak kongre öncesi kulisler hareketlendi. 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı olan ve yaptığı çalışmayla herkesin takdirini kazanan Yakup Törk'ün ilçe başkanlığına aday olacağı öğrenildi.

CHP Darıca İlçe Örgütü'nde hafta sonu yapılacak kongre öncesi kulisler hareketlendi. 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı olan ve yaptığı çalışmayla herkesin takdirini kazanan Yakup Törk'ün ilçe başkanlığına aday olacağı öğrenildi. Milletvekillerinin ve parti üst yönetiminin de desteklediği Törk'ün adaylık için nabız yokladığı ve kısa süre içinde adaylığını açıklaması bekleniyor. CHP'de ilçe kongreleri süreci devam ederken Darıca'da ise oldukça hareketli günler yaşanıyor. Darıca'da şu ana kadar sadece Erhan Soyak, ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklarken parti kulislerinde ise 1 Kasım'da milletvekili adayı olan Yakup Törk'ün de adaylık için nabız yokladığı konuşuluyor. 1 Kasım seçimlerinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yakup Törk'e özellikle parti üst yönetiminin de ilçe başkanlığına aday olması yönünde destek verdiği belirtiliyor. Bölge milletvekilleri ve parti üst yönetiminin desteğini alan Yakup Törk'ün Darıca'da partililerle temaslarda bulunduğu ve Perşembe gününe kadar resmi olarak adaylığını açıklayacağı ifade ediliyor. Darıca'daki partililerinde 1 Kasım'daki performansından sonra Törk'ün Darıca'da partiye hareket getireceğini düşündükleri ve destekledikleri belirtiliyor. 
CHP Darıca İlçe Örgütü'nde hafta sonu yapılacak kongre öncesi kulisler hareketlendi. 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı olan ve yaptığı çalışmayla herkesin takdirini kazanan Yakup Törk'ün ilçe başkanlığına aday olacağı öğrenildi.

CHP Darıca İlçe Örgütü'nde hafta sonu yapılacak kongre öncesi kulisler hareketlendi. 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı olan ve yaptığı çalışmayla herkesin takdirini kazanan Yakup Törk'ün ilçe başkanlığına aday olacağı öğrenildi. Milletvekillerinin ve parti üst yönetiminin de desteklediği Törk'ün adaylık için nabız yokladığı ve kısa süre içinde adaylığını açıklaması bekleniyor.

CHP'de ilçe kongreleri süreci devam ederken Darıca'da ise oldukça hareketli günler yaşanıyor. Darıca'da şu ana kadar sadece Erhan Soyak, ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklarken parti kulislerinde ise 1 Kasım'da milletvekili adayı olan Yakup Törk'ün de adaylık için nabız yokladığı konuşuluyor. 1 Kasım seçimlerinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yakup Törk'e özellikle parti üst yönetiminin de ilçe başkanlığına aday olması yönünde destek verdiği belirtiliyor. Bölge milletvekilleri ve parti üst yönetiminin desteğini alan Yakup Törk'ün Darıca'da partililerle temaslarda bulunduğu ve Perşembe gününe kadar resmi olarak adaylığını açıklayacağı ifade ediliyor. Darıca'daki partililerinde 1 Kasım'daki performansından sonra Törk'ün Darıca'da partiye hareket getireceğini düşündükleri ve destekledikleri belirtiliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.