Yaman'dan seri ziyaretler!

Çayırova 12.07.2017 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yaman'dan seri ziyaretler!

15 Temmuz Darbe Girişiminin 1. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında önce Kocaeli şehitliğine ziyarete giden AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, daha sonra ise Çayırova’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman dün Kocaeli turu yaparak ilçe ilçe gezdi. Önce 15 Temmuz Darbe Girişiminin 1. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kocaeli Şehitliğini ziyaret eden vekil Yaman ardından Çayırova’ya geçerek burada da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. ÖNCE ŞEHİTLİĞE SONRA TAZİYE ZİYARETLERİNE GİTTİ Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve yönetimi ile birlikte seri ziyaretler gerçekleştiren Yaman, Çayırova’da öncelikli olarak şehitlik ziyareti yaptı. Ardından Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Bayındır’a vefat eden abisi için taziye ziyaretinde bulunan vekil Yaman ve beraberindekiler daha sonra ise geçmiş dönem meclis üyesi olan Lütfü Cantemur’u işyerinde ziyaret etti. VATANDAŞI DA ZİYARET ETMEYİ İHMAL ETMEDİ Çayırova’da bir takım ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ile birlikte, vatandaşları da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Çayırova’da kapı kapı gezerek hasta, yaşlı ve taziyesi olan vatandaşları ziyaret eden Yaman ziyaretlerde yaptığı konuşma da, “elimizden geldiğince, fırsatları değerlendirerek ilçelerimizde bulunan vatandaşlarımızı ve teşkilat mensubu arkadaşlarımızı ziyaret etmeye hal ve hatırlarını sormaya çalışıyoruz. Biz bu milletin vekili olarak her daim yanlarında olacağımızı, dertlerine derman, mutluluklarına şahit olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi. HABER: YAĞMUR SIR
15 Temmuz Darbe Girişiminin 1. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında önce Kocaeli şehitliğine ziyarete giden AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, daha sonra ise Çayırova’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman dün Kocaeli turu yaparak ilçe ilçe gezdi. Önce 15 Temmuz Darbe Girişiminin 1. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kocaeli Şehitliğini ziyaret eden vekil Yaman ardından Çayırova’ya geçerek burada da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

ÖNCE ŞEHİTLİĞE SONRA TAZİYE ZİYARETLERİNE GİTTİ

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve yönetimi ile birlikte seri ziyaretler gerçekleştiren Yaman, Çayırova’da öncelikli olarak şehitlik ziyareti yaptı. Ardından Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Bayındır’a vefat eden abisi için taziye ziyaretinde bulunan vekil Yaman ve beraberindekiler daha sonra ise geçmiş dönem meclis üyesi olan Lütfü Cantemur’u işyerinde ziyaret etti.

VATANDAŞI DA ZİYARET ETMEYİ İHMAL ETMEDİ

Çayırova’da bir takım ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ile birlikte, vatandaşları da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Çayırova’da kapı kapı gezerek hasta, yaşlı ve taziyesi olan vatandaşları ziyaret eden Yaman ziyaretlerde yaptığı konuşma da, “elimizden geldiğince, fırsatları değerlendirerek ilçelerimizde bulunan vatandaşlarımızı ve teşkilat mensubu arkadaşlarımızı ziyaret etmeye hal ve hatırlarını sormaya çalışıyoruz. Biz bu milletin vekili olarak her daim yanlarında olacağımızı, dertlerine derman, mutluluklarına şahit olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

HABER: YAĞMUR SIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.