19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yaman Darıca'da Çalıştı

Darıca 14.02.2017 - 08:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yaman Darıca'da Çalıştı

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve beraberinde Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Ak parti SKM Başkanı Ufuk Acay, parti yöneticileri ve belediye meclis üyeleri ilçe de bir dizi temaslarda bulundu.

Öncelikli olarak işadamı Ahmet Alemdar’ın cenaze törenine katılan Yaman ve partililer ardından Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü için yapılacak yeni binanın arsasında incelemelerde bulundu. Daha sonra ise muhtarlara yönelik bir ziyaret programı uygulandı. Muhtarlarla olan birlikteliğinde referandumda neden evet denilmesi gerektiğine ilişkin açıklamalar yapan Yaman, “Ülkenin ordu komutanlarını Cumhurbaşkanı atıyor, rektörü atıyor, valileri atıyor kısacası herkesi o görevlendiriyor ama bir hata yapsa sorgu sual sorulmuyor. Bakanlar Kuruluna başkanlık yapan Cumhurbaşkanı  suç işlese yargılanamıyor. Bunun neresi demokrasi?  Meclis görevini yapacak. Kanun çıkaracak. Yeni sistemde tüm makamlar yargılanacak, ve işleyiş açısından randımanı, verimi daha sağlıklı olacak.” dedi. ÜST AKIL DEĞİL ÜST ÇUKUR Yeni sistemde terörle mücadele ile ilgili açıklamalarda da bulunan Yaman, “Güneydoğuda bir dönem rütbeli komutanlar terör örgütü ile ilişki içindeydi. Aynı şekilde bürokratik makamlarda örgütle ilişkilerini sürdürüyorlardı. Daha 15 Temmuz’da gördük ki bu devletin okulunda eğitim almış, bu devletin maaşını alan, vatandaşın vergileri ile alınan silahları yine vatandaşa çeviren komutanlar gördük. Bunlar yıllarca Recep Tayyip Erdoğan sevgilerini ballandıra ballandıra anlatırlardı. Devlete bayrağa olan sevgileri imrenilecek düzeydeydi. Ama sinsice planları ve duygularını 15 Temmuz akşamı yaşadık. Üst akıl denilen ki ben ona üst çukur diyorum oradan gelen talimatlarla halkını tarayan zihniyetin tamamen bu ülkeden kazınması için yeni sistemi çok iyi anlamak gerekmektedir.
Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve beraberinde Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Ak parti SKM Başkanı Ufuk Acay, parti yöneticileri ve belediye meclis üyeleri ilçe de bir dizi temaslarda bulundu.

Öncelikli olarak işadamı Ahmet Alemdar’ın cenaze törenine katılan Yaman ve partililer ardından Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü için yapılacak yeni binanın arsasında incelemelerde bulundu. Daha sonra ise muhtarlara yönelik bir ziyaret programı uygulandı. Muhtarlarla olan birlikteliğinde referandumda neden evet denilmesi gerektiğine ilişkin açıklamalar yapan Yaman, “Ülkenin ordu komutanlarını Cumhurbaşkanı atıyor, rektörü atıyor, valileri atıyor kısacası herkesi o görevlendiriyor ama bir hata yapsa sorgu sual sorulmuyor. Bakanlar Kuruluna başkanlık yapan Cumhurbaşkanı  suç işlese yargılanamıyor. Bunun neresi demokrasi?  Meclis görevini yapacak. Kanun çıkaracak. Yeni sistemde tüm makamlar yargılanacak, ve işleyiş açısından randımanı, verimi daha sağlıklı olacak.” dedi.

ÜST AKIL DEĞİL ÜST ÇUKUR

Yeni sistemde terörle mücadele ile ilgili açıklamalarda da bulunan Yaman, “Güneydoğuda bir dönem rütbeli komutanlar terör örgütü ile ilişki içindeydi. Aynı şekilde bürokratik makamlarda örgütle ilişkilerini sürdürüyorlardı. Daha 15 Temmuz’da gördük ki bu devletin okulunda eğitim almış, bu devletin maaşını alan, vatandaşın vergileri ile alınan silahları yine vatandaşa çeviren komutanlar gördük. Bunlar yıllarca Recep Tayyip Erdoğan sevgilerini ballandıra ballandıra anlatırlardı. Devlete bayrağa olan sevgileri imrenilecek düzeydeydi. Ama sinsice planları ve duygularını 15 Temmuz akşamı yaşadık. Üst akıl denilen ki ben ona üst çukur diyorum oradan gelen talimatlarla halkını tarayan zihniyetin tamamen bu ülkeden kazınması için yeni sistemi çok iyi anlamak gerekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.