YAPILMAYAN PROJE KALMAYACAK!

Kocaeli 17.11.2017 - 13:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

YAPILMAYAN PROJE KALMAYACAK!

AK Parti işi sıkı tutuyor

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanları ile Antikkapı’da özel bir görüşme yaptı. Ceyhan, 2019 seçimleri öncesinde verilen vaatlerin yerine getirileceğini söyledi. 2019’da yapılacak seçimlere sıkı hazırlanan AK Parti Kocaeli Teşkilatı, parti dinamikleri ve belediye başkanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Geçen hafta Seka Park Otel’de Başbakan Yardımcısı Fikri Işık öncülüğünde gerçekleşen toplantının ardından önemli bir toplantı da önceki gün yapıldı. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, başta Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere ilçe belediye başkanlarıyla özel bir toplantı yaptı. SÖZLER YERİNE GETİRİLİYOR Antikkapı Restaurant’ta gerçekleşen toplantı hakkında açıklama yapan İl Başkanı Ceyhan, “Belediyelerimizin 2014 seçimlerinden bugüne kadar yaptıkları çalışmaları ve seçim vaatlerini takip ediyoruz. Söz verilen proje ve icraatların birçoğu yerine getirildi. 2019’a kadar söz verip de yapmadığımız hiçbir proje kalmayacak. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” ifadelerini kullandı.
AK Parti işi sıkı tutuyor

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanları ile Antikkapı’da özel bir görüşme yaptı. Ceyhan, 2019 seçimleri öncesinde verilen vaatlerin yerine getirileceğini söyledi.

2019’da yapılacak seçimlere sıkı hazırlanan AK Parti Kocaeli Teşkilatı, parti dinamikleri ve belediye başkanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Geçen hafta Seka Park Otel’de Başbakan Yardımcısı Fikri Işık öncülüğünde gerçekleşen toplantının ardından önemli bir toplantı da önceki gün yapıldı. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, başta Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere ilçe belediye başkanlarıyla özel bir toplantı yaptı.

SÖZLER YERİNE GETİRİLİYOR

Antikkapı Restaurant’ta gerçekleşen toplantı hakkında açıklama yapan İl Başkanı Ceyhan, “Belediyelerimizin 2014 seçimlerinden bugüne kadar yaptıkları çalışmaları ve seçim vaatlerini takip ediyoruz. Söz verilen proje ve icraatların birçoğu yerine getirildi. 2019’a kadar söz verip de yapmadığımız hiçbir proje kalmayacak. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.