19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yarısı bizden yarısı sizden

Spor 06.06.2019 - 12:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yarısı bizden yarısı sizden

ARİF GÜLEN’İN DARICA HALKINDAN BEKLENTİSİ VAR:

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen Ramazan Bayramı’nın ilk gününde seferberlik ilan edip, transfer tahtasının açılması gerekli olan 3 Milyon 500 Bin TL’nin yarısını kendilerinin karşılayacağının sözünü vererek, diğer yarısını tüm şehirden beklediğini vurguladı. Darıca Gençlerbirliği Anonim Şirketi Başkanı Arif Gülen, bayram turuna çıktı. Ramazan Bayramı’nın ilk gününde sırtına geçirdiği Darıca G.B formasıyla önce Darıca Çınaraltı Meydanı’nda gerçekleşen kent bayramlaşmasına, ardından ise sırasıyla siyasi partilerin ilçe teşkilatlarındaki bayramlaşma törenine katılan Başkan Gülen, adeta seferberlik ilan etti. Transfer tahtasının açılması için kentte Darıca G.B farkındalığı oluşturma hedefiyle yola çıkan Gülen, transfer yasağının kalkması için gerekli olan 3 Milyon 500 Bin TL’lik faturanın yarısını yönetim kurulu olarak kendilerinin karşılayacaklarını, diğer yarısını Darıca halkından beklediklerini söyledi. GÜLEN: SİYASETTEN UZAK BİR DARICA G.B Darıca G.B A.Ş Başkanı Arif Gülen yaptığı açıklamada, “Herkesin gözü önünde gizlisi saklısı ayrı bir hesabı ya da sadece bir kesimin değil tüm şehrin renkleri ve takımı olabilmeyi başarmayı hedefliyoruz. Tüm Darıca’nın desteği ile siyasetten uzak, Darıca’nın takımı olabilmeyi başarmak, altyapıya önem vermek, gençleri kazanmak hep önceliğimiz ve tek derdimiz olacaktır. Darıca’nın Belediye Başkanından Kaymakamına, taraftarından esnafına, ev hanımından sanatkarına, memurundan iş adamına, işçisinden öğrencisine en çok ihtiyacı olduğumuz süreçte herkesi taşın altına elini koymaya davet ediyorum. Peki ben mi ne yapacağım? Taşın altına gövdemi koydum zaten. 3.500.000 TL transfer yasağının açılması için para lazım. Yarısını ben yönetici arkadaşlarım temin ediyoruz. Diğer yarısını tüm şehirden bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
ARİF GÜLEN’İN DARICA HALKINDAN BEKLENTİSİ VAR:

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen Ramazan Bayramı’nın ilk gününde seferberlik ilan edip, transfer tahtasının açılması gerekli olan 3 Milyon 500 Bin TL’nin yarısını kendilerinin karşılayacağının sözünü vererek, diğer yarısını tüm şehirden beklediğini vurguladı.

Darıca Gençlerbirliği Anonim Şirketi Başkanı Arif Gülen, bayram turuna çıktı. Ramazan Bayramı’nın ilk gününde sırtına geçirdiği Darıca G.B formasıyla önce Darıca Çınaraltı Meydanı’nda gerçekleşen kent bayramlaşmasına, ardından ise sırasıyla siyasi partilerin ilçe teşkilatlarındaki bayramlaşma törenine katılan Başkan Gülen, adeta seferberlik ilan etti. Transfer tahtasının açılması için kentte Darıca G.B farkındalığı oluşturma hedefiyle yola çıkan Gülen, transfer yasağının kalkması için gerekli olan 3 Milyon 500 Bin TL’lik faturanın yarısını yönetim kurulu olarak kendilerinin karşılayacaklarını, diğer yarısını Darıca halkından beklediklerini söyledi.

GÜLEN: SİYASETTEN UZAK BİR DARICA G.B

Darıca G.B A.Ş Başkanı Arif Gülen yaptığı açıklamada, “Herkesin gözü önünde gizlisi saklısı ayrı bir hesabı ya da sadece bir kesimin değil tüm şehrin renkleri ve takımı olabilmeyi başarmayı hedefliyoruz. Tüm Darıca’nın desteği ile siyasetten uzak, Darıca’nın takımı olabilmeyi başarmak, altyapıya önem vermek, gençleri kazanmak hep önceliğimiz ve tek derdimiz olacaktır. Darıca’nın Belediye Başkanından Kaymakamına, taraftarından esnafına, ev hanımından sanatkarına, memurundan iş adamına, işçisinden öğrencisine en çok ihtiyacı olduğumuz süreçte herkesi taşın altına elini koymaya davet ediyorum. Peki ben mi ne yapacağım? Taşın altına gövdemi koydum zaten. 3.500.000 TL transfer yasağının açılması için para lazım. Yarısını ben yönetici arkadaşlarım temin ediyoruz. Diğer yarısını tüm şehirden bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.