YAS-DER’DEN “MAVİ KAPAK” KAMPANYASI

Darıca 18.05.2017 - 12:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

YAS-DER’DEN “MAVİ KAPAK” KAMPANYASI

Darıca Yaşlılar Derneği tarafından yürütülen Mavi Kapak” projesine destek yağıyor. Mavi Kapak Projesi ile ilgili açıklama yapan YAS-DER Başkanı Kudret Sekban, Eğitim yılının tamamlanmasına yakın, okullarda biriktirilen mavi kapaklar “Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü” projemize dahil edilmek üzere Derneğimize teslim edilmeye başladı.” Dedi. YAS-DER’DEN OKUL YÖNETİMİNE HEDİYE TAKDİMİ YAPILDI Darıca Yaşlılar Derneği tarafından yürütülen Mavi Kapak” projesine destek yağıyor. Darıca Mustafa Kemal İlkokulu ve Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu öğrencilerinin önderliğinde toplanan mavi kapaklar Darıca Yaşlılar Derneğine teslim edildi. Her iki okulda da çocuklarla bir süre “toplanan mavi kapakların ne şekilde değerlendirileceği” hakkında sohbet eden Dernek Başkanı Kudret  Sekban ayrıca “Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü” projesine katkılarından dolayı Okul Yönetimleri ve Lider Öğrencilere günün anısına hediyeler verdi. SEKBAN TEŞEKKÜR ETTİ Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban, “Geri dönüşümünden elde edilen gelir ile “dar gelirli ve parçalanmış ailelerin Üniversite çağındaki” çocuklarına eğitim yardımı yaptığımızı bilen Uçak Plastik firması’nın bizlere gösterdiği müsamaha sonucu da eklenince Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü projemiz bu yıl için hedeflenenin çok üzerinde sonuçlara ulaştı. Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü projemize katılan tüm okullara ve Uçak Plastik Firmasına, projemizin geniş kitlelere ulaşarak ses getirmesine vesile olan herkese çok teşekkür ediyoruz.” 

Darıca Yaşlılar Derneği tarafından yürütülen Mavi Kapak” projesine destek yağıyor. Mavi Kapak Projesi ile ilgili açıklama yapan YAS-DER Başkanı Kudret Sekban, Eğitim yılının tamamlanmasına yakın, okullarda biriktirilen mavi kapaklar “Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü” projemize dahil edilmek üzere Derneğimize teslim edilmeye başladı.” Dedi.

YAS-DER’DEN OKUL YÖNETİMİNE HEDİYE TAKDİMİ YAPILDI

Darıca Yaşlılar Derneği tarafından yürütülen Mavi Kapak” projesine destek yağıyor. Darıca Mustafa Kemal İlkokulu ve Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu öğrencilerinin önderliğinde toplanan mavi kapaklar Darıca Yaşlılar Derneğine teslim edildi. Her iki okulda da çocuklarla bir süre “toplanan mavi kapakların ne şekilde değerlendirileceği” hakkında sohbet eden Dernek Başkanı Kudret  Sekban ayrıca “Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü” projesine katkılarından dolayı Okul Yönetimleri ve Lider Öğrencilere günün anısına hediyeler verdi.

SEKBAN TEŞEKKÜR ETTİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban, “Geri dönüşümünden elde edilen gelir ile “dar gelirli ve parçalanmış ailelerin Üniversite çağındaki” çocuklarına eğitim yardımı yaptığımızı bilen Uçak Plastik firması’nın bizlere gösterdiği müsamaha sonucu da eklenince Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü projemiz bu yıl için hedeflenenin çok üzerinde sonuçlara ulaştı. Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü projemize katılan tüm okullara ve Uçak Plastik Firmasına, projemizin geniş kitlelere ulaşarak ses getirmesine vesile olan herkese çok teşekkür ediyoruz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.