YAS-DER, ‘Gönül Köprüsü’nü öğrencilere anlatıyor

Darıca 03.12.2019 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YAS-DER, ‘Gönül Köprüsü’nü öğrencilere anlatıyor

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YAS-DER), Gönül Köprüsü projesini öğrencilere anlatıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan YAS-DER Başkanı Kudret Sekban, “Proje kapsamında düzenlediğimiz yarışmada amacımız daha çok kişiyi teşvik etmek” dedi. Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YAS-DER), 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı için Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan onay ve okullara yaptıkları duyuru ardından Darıca genelindeki tüm İlk ve Orta Okullar ve Liseleri ziyaret ederek Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü projesini öğrencilere anlatıyor. AMACIMIZ GERİ DÖNÜŞÜME TEŞVİK YAS-DER Başkanı Kudret Sekban yaptığı açıklamada “Proje kapsamındaki geri dönüşümü teşvik amaçlı yarışmaya dahil olmayı isteyip, öğrencilerine projemizin detaylarını bir sunum ile anlatmamızı talep eden okullara programladığımız sunumların ilkini 4 ayrı okulda gerçekleştirdik. Gönüllümüz ve Eğitim Danışmanımız Sayın Fulya Yalezan Yılmaz tarafından gerçekleştirilen sunumlara okullarda öğrencilerin katılımı ve ilgileri oldukça yoğundu. Yarışmamıza katılacak Eğitim Kurumlarından öğretim yılı sonunda toplanan kapaklarımız hesaplanarak; 1000 kg üzeri en fazla kapağı toplayan 1 okula 1 adet laptop, 800 kg üzeri en fazla kapağı toplayan 1 okula 1 adet barkovizyon ve 500 kg üzeri en fazla kapağı toplayan 1 okula da kırtasiye desteği şeklinde ödüllendirme yapmayı planladık. Projemize destek vererek yarışmamıza dahil olup hedef belirleyen okullarımıza şimdiden başarılar diliyoruz '' dedi.

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YAS-DER), Gönül Köprüsü projesini öğrencilere anlatıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan YAS-DER Başkanı Kudret Sekban, “Proje kapsamında düzenlediğimiz yarışmada amacımız daha çok kişiyi teşvik etmek” dedi.

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YAS-DER), 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı için Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan onay ve okullara yaptıkları duyuru ardından Darıca genelindeki tüm İlk ve Orta Okullar ve Liseleri ziyaret ederek Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü projesini öğrencilere anlatıyor.

AMACIMIZ GERİ DÖNÜŞÜME TEŞVİK

YAS-DER Başkanı Kudret Sekban yaptığı açıklamada “Proje kapsamındaki geri dönüşümü teşvik amaçlı yarışmaya dahil olmayı isteyip, öğrencilerine projemizin detaylarını bir sunum ile anlatmamızı talep eden okullara programladığımız sunumların ilkini 4 ayrı okulda gerçekleştirdik. Gönüllümüz ve Eğitim Danışmanımız Sayın Fulya Yalezan Yılmaz tarafından gerçekleştirilen sunumlara okullarda öğrencilerin katılımı ve ilgileri oldukça yoğundu. Yarışmamıza katılacak Eğitim Kurumlarından öğretim yılı sonunda toplanan kapaklarımız hesaplanarak; 1000 kg üzeri en fazla kapağı toplayan 1 okula 1 adet laptop, 800 kg üzeri en fazla kapağı toplayan 1 okula 1 adet barkovizyon ve 500 kg üzeri en fazla kapağı toplayan 1 okula da kırtasiye desteği şeklinde ödüllendirme yapmayı planladık. Projemize destek vererek yarışmamıza dahil olup hedef belirleyen okullarımıza şimdiden başarılar diliyoruz '' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.