YAS-DER yaşlıları unutmadı

Darıca 02.10.2020 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YAS-DER yaşlıları unutmadı

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, ve beraberindeki protokol ekibi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Türkiye’nin ilk kadın İlahiyat Profesörü Nedâ Armaner’i ziyaret etti. Darıca İlçe Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Turgut İren, Yas-Der yetkilileri ile birlikte 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü sebebiyle, Darıca’da yaşayan Türkiye’nin ilk kadın İlahiyat Profesörü 101 yaşındaki Prof. Dr. Neda Armaner’i evinde ziyaret etti. 100 yaşında olan Armaner, ziyaretçilerinin getirdiği hediyelere karşılık, bu ziyaretten duyduğu memnuniyetini, misafirlerine kitaplarını imzalayıp hediye ederek gösterdi.  BIYIK: “YAŞLILARIMIZ BAŞ TACIMIZ” Yaşlıların toplumun hafızası olduğunu ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yaşlılarımız baş tacımız. Onlar bizim kıymetlilerimiz. Bize yol gösteren ve toplumun hafızaları. Her zaman onların yanındayız. 1 gün değil her zaman onlarla beraberiz” diye konuştu. Başkan Bıyık ve Kaymakam Kara, Armaner’le sohbet edip hayır duası alırken Armaner de ziyaret nedeniyle teşekkür ederek kendi kitaplarını hediye etti. BÜYÜKLERİMİZE SAĞLIK DİLİYORUZ Ziyaret sonrasında konuşan Kudret Sekban ise, “Yılda bir gün değil, her gün sevgi ve hürmetle andığımız büyüklerimize sağlık diliyor; her zaman etkinliklerimize katılarak yanımızda olduklarını hissettiren Değerli Protokol Amirlerimize teşekkürü bir borç biliyoruz” ifadeleriyle Kaymakam Kara, Başkan Bıyık ve diğer protokol üyelerine teşekkür etti.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, ve beraberindeki protokol ekibi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Türkiye’nin ilk kadın İlahiyat Profesörü Nedâ Armaner’i ziyaret etti.

Darıca İlçe Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Turgut İren, Yas-Der yetkilileri ile birlikte 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü sebebiyle, Darıca’da yaşayan Türkiye’nin ilk kadın İlahiyat Profesörü 101 yaşındaki Prof. Dr. Neda Armaner’i evinde ziyaret etti. 100 yaşında olan Armaner, ziyaretçilerinin getirdiği hediyelere karşılık, bu ziyaretten duyduğu memnuniyetini, misafirlerine kitaplarını imzalayıp hediye ederek gösterdi. 

BIYIK: “YAŞLILARIMIZ BAŞ TACIMIZ”

Yaşlıların toplumun hafızası olduğunu ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yaşlılarımız baş tacımız. Onlar bizim kıymetlilerimiz. Bize yol gösteren ve toplumun hafızaları. Her zaman onların yanındayız. 1 gün değil her zaman onlarla beraberiz” diye konuştu. Başkan Bıyık ve Kaymakam Kara, Armaner’le sohbet edip hayır duası alırken Armaner de ziyaret nedeniyle teşekkür ederek kendi kitaplarını hediye etti.

BÜYÜKLERİMİZE SAĞLIK DİLİYORUZ

Ziyaret sonrasında konuşan Kudret Sekban ise, “Yılda bir gün değil, her gün sevgi ve hürmetle andığımız büyüklerimize sağlık diliyor; her zaman etkinliklerimize katılarak yanımızda olduklarını hissettiren Değerli Protokol Amirlerimize teşekkürü bir borç biliyoruz” ifadeleriyle Kaymakam Kara, Başkan Bıyık ve diğer protokol üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.