19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yaşar gitmeyecek gibi çalışıyor

Darıca 18.08.2017 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yaşar gitmeyecek gibi çalışıyor

Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi’ne tayin olan ancak Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine halen devam eden Hikmet Yaşar, kurum içinde yaşanan en önemli sorunlardan birine daha çözüm getirdi.

Bölge basını ile bir araya gelen ve Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne atandığı tarihten bu güne dek kurumun gelişimi hakkında bilgi aktarımında bulunan Başhekim Hikmet Yaşar, “Allaha şükürler olsun, milletin, devletin bize emanet ettiği hastayı, cihazı, kurumu suiistimal etmeden üzerine koyarak bir görev süreci yaşadığımı düşünüyorum. Kendimi başarılı başarısız olarak değerlendirmeden öte vicdanım rahat bir şekilde hastaneden ayrılacağım.” dedi. ASANSÖR SORUNUNA KÖKLÜ ÇÖZÜM Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, “Benimde zaman zaman tanık olduğum asansörlerle ilgili yaşanan bir sorun vardı. Hastalarında, hasta yakınlarınında, personel ve doktorlarında kullandığı asansörler aynı. Yemekhaneye çıkan personel ile ameliyata girecek sedyedeki hastanın aynı asansörü kullanmasından doğan bir problem yaşanıyordu. Ortopedik rahatsızlığı olduğu halde dakikalarca asansör bekleyen vatandaşlarımız olduğuna bende şahit oldum. Bu sorunu çözmeden yeni görev yapacağım hastaneye gitseydim gözüm arkada kalacaktı. Yeni geliştirdiğimiz asansör sistemi ile, ameliyathane, yoğun bakım ve doğumhane iniş çıkışlarında kullanılan asansörleri personelin kullandığı asansörlerden ayırdık. Artık yeni asansör sistemi ile ne uzun süreli bekleyişler olacak nede sedyedeki ameliyatlı hasta ile normal personel ve vatandaş aynı kabinde yer alacaklar. Bu benim için önemli bir sorundu.”dedi.      
Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi’ne tayin olan ancak Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine halen devam eden Hikmet Yaşar, kurum içinde yaşanan en önemli sorunlardan birine daha çözüm getirdi.

Bölge basını ile bir araya gelen ve Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne atandığı tarihten bu güne dek kurumun gelişimi hakkında bilgi aktarımında bulunan Başhekim Hikmet Yaşar, “Allaha şükürler olsun, milletin, devletin bize emanet ettiği hastayı, cihazı, kurumu suiistimal etmeden üzerine koyarak bir görev süreci yaşadığımı düşünüyorum. Kendimi başarılı başarısız olarak değerlendirmeden öte vicdanım rahat bir şekilde hastaneden ayrılacağım.” dedi.

ASANSÖR SORUNUNA KÖKLÜ ÇÖZÜM

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, “Benimde zaman zaman tanık olduğum asansörlerle ilgili yaşanan bir sorun vardı. Hastalarında, hasta yakınlarınında, personel ve doktorlarında kullandığı asansörler aynı. Yemekhaneye çıkan personel ile ameliyata girecek sedyedeki hastanın aynı asansörü kullanmasından doğan bir problem yaşanıyordu. Ortopedik rahatsızlığı olduğu halde dakikalarca asansör bekleyen vatandaşlarımız olduğuna bende şahit oldum. Bu sorunu çözmeden yeni görev yapacağım hastaneye gitseydim gözüm arkada kalacaktı. Yeni geliştirdiğimiz asansör sistemi ile, ameliyathane, yoğun bakım ve doğumhane iniş çıkışlarında kullanılan asansörleri personelin kullandığı asansörlerden ayırdık. Artık yeni asansör sistemi ile ne uzun süreli bekleyişler olacak nede sedyedeki ameliyatlı hasta ile normal personel ve vatandaş aynı kabinde yer alacaklar. Bu benim için önemli bir sorundu.”dedi.

 

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

 

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 14 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.