19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YAVİLİOĞLU BU AKŞAM KOCAELİ'DE

Kocaeli 02.02.2017 - 13:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

YAVİLİOĞLU BU AKŞAM KOCAELİ'DE

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’ndan anlamlı konferans. AK Genç Kocaeli “Referandum” sürecini anlatması için Dr. Cengiz Yavilioğlu’nu bu akşam Kocaeli’de ağırlayacak.

Dr. Cengiz Yavilioğlu bu akşam Kocaeli’de. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın düzenlemiş olduğu “Referandum” konulu şöyleşiye katılacak olan Dr. Cengiz Yavilioğlu bu akşam saat 20.00’de Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde. YAVİLİOĞLU REFERANDUM’U ANLATACAK AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman bu akşam gerçekleştirecekleri konferansa tüm Kocaeli halkını davet etti. Kahraman yaptığı açıklama da, Biz AK Gençler olarak referandumu en iyi şekilde anlatmak için Sayın Maliye Bakan Yardımcımız Dr. Cengiz Yavilioğlu’nu “çağırdık kendisi de bizi kırmadı sağolsun. Bu akşam saat 20.00’de Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde “Yeni Anayasa Ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi”ni anlatacak. Biz bu sebeple halkımızı da bu akşam kültür merkezimize bekliyoruz” Dedi.    
AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’ndan anlamlı konferans. AK Genç Kocaeli “Referandum” sürecini anlatması için Dr. Cengiz Yavilioğlu’nu bu akşam Kocaeli’de ağırlayacak.

Dr. Cengiz Yavilioğlu bu akşam Kocaeli’de. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın düzenlemiş olduğu “Referandum” konulu şöyleşiye katılacak olan Dr. Cengiz Yavilioğlu bu akşam saat 20.00’de Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde.

YAVİLİOĞLU REFERANDUM’U ANLATACAK

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman bu akşam gerçekleştirecekleri konferansa tüm Kocaeli halkını davet etti. Kahraman yaptığı açıklama da, Biz AK Gençler olarak referandumu en iyi şekilde anlatmak için Sayın Maliye Bakan Yardımcımız Dr. Cengiz Yavilioğlu’nu “çağırdık kendisi de bizi kırmadı sağolsun. Bu akşam saat 20.00’de Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde “Yeni Anayasa Ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi”ni anlatacak. Biz bu sebeple halkımızı da bu akşam kültür merkezimize bekliyoruz” Dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.