Yaya köprülerinde kar temizliği

Kocaeli 01.01.2015 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Yaya köprülerinde kar temizliği

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, soğuk hava ve kar yağışının başlaması ile birlikte oluşan buzlanmalara karşı önlem aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, yaya köprüleri ve üst geçitleri özel solüsyon ile temizleyip, kar küreme aletleri yardımıyla karları temizledi. Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü personeli, halkımıza daha rahat, güvenli ulaşım ve geçiş sağlamak için yoğun çaba sarf etti. TÜM ÖNLEMLER ALINDI Büyükşehir Belediyesi kar yağışı nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı tüm önlemleri aldı. Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü personeli tarafından sabah saatlerinde D-100 Karayolu üzerindeki 3 adet yaya köprüsünde yolları açtı. Buz kırma ve temizleme aletleri ile tüm köprülerin çevresi ve yaya geçişleri temizlendi.
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, soğuk hava ve kar yağışının başlaması ile birlikte oluşan buzlanmalara karşı önlem aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, yaya köprüleri ve üst geçitleri özel solüsyon ile temizleyip, kar küreme aletleri yardımıyla karları temizledi. Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü personeli, halkımıza daha rahat, güvenli ulaşım ve geçiş sağlamak için yoğun çaba sarf etti.

TÜM ÖNLEMLER ALINDI

Büyükşehir Belediyesi kar yağışı nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı tüm önlemleri aldı. Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü personeli tarafından sabah saatlerinde D-100 Karayolu üzerindeki 3 adet yaya köprüsünde yolları açtı. Buz kırma ve temizleme aletleri ile tüm köprülerin çevresi ve yaya geçişleri temizlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.