Yaz akademisi programları belli oldu

Kocaeli 29.06.2019 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yaz akademisi programları belli oldu

6-13 yaş aralığındaki çocukların katılım sağlayabileceği ‘’Kâğıt Müzesi Yaz Akademisi’’ programları belli oldu.

SEKA Kâğıt Müzesi, okulların yaz tatiline girdiği 2 aylık süreçte de faaliyetlerine devam ediyor. Yaz tatili boyunca birçok atölye, eğitim kursları ve benzeri etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Kâğıt Müzesi’ndeki etkinlik programları belli oldu. SEKA KÂĞIT MÜZESİ YAZ ETKİNLİKLERİ Kâğıt Müzesi’nde kış etkinlikleri çerçevesinde; El Yapımı Kâğıt, Ahşap Uygulamaları, Kâğıt Sanatları ve Karma Atölye çalışmalarının yer alacağı birbirinden eğlenceli birçok atölye ile yaz tatili boyunca aktivite devam edecek. ‘’Kâğıt Müzesi Yaz Akademisi’’ programlarına 6-13 yaş aralığındaki çocuklar katılım sağlayabilecek. DÖRT GÜNLÜK AKADEMİLER Kâğıt Müzesi bünyesindeki birbirinden eğlenceli ve öğretici atölye çalışmaları ile yaz boyunca çocukları ağırlamaya hazır. İki farklı konsepte gerçekleşecek etkinliklerde 4 gün süren akademi grupları serisinin yanı sıra tek günlük atölyeler de yaz boyunca tercih edilebilecek. KAYITLAR BAŞLADI İlk aşamada sadece Temmuz programları için kayıt alınacak olan yaz akademilerinin kayıtları www.sekakagitmuzesi.com adresinden gerçekleştirilebiliyor.
6-13 yaş aralığındaki çocukların katılım sağlayabileceği ‘’Kâğıt Müzesi Yaz Akademisi’’ programları belli oldu.

SEKA Kâğıt Müzesi, okulların yaz tatiline girdiği 2 aylık süreçte de faaliyetlerine devam ediyor. Yaz tatili boyunca birçok atölye, eğitim kursları ve benzeri etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Kâğıt Müzesi’ndeki etkinlik programları belli oldu.

SEKA KÂĞIT MÜZESİ YAZ ETKİNLİKLERİ

Kâğıt Müzesi’nde kış etkinlikleri çerçevesinde; El Yapımı Kâğıt, Ahşap Uygulamaları, Kâğıt Sanatları ve Karma Atölye çalışmalarının yer alacağı birbirinden eğlenceli birçok atölye ile yaz tatili boyunca aktivite devam edecek. ‘’Kâğıt Müzesi Yaz Akademisi’’ programlarına 6-13 yaş aralığındaki çocuklar katılım sağlayabilecek.

DÖRT GÜNLÜK AKADEMİLER

Kâğıt Müzesi bünyesindeki birbirinden eğlenceli ve öğretici atölye çalışmaları ile yaz boyunca çocukları ağırlamaya hazır. İki farklı konsepte gerçekleşecek etkinliklerde 4 gün süren akademi grupları serisinin yanı sıra tek günlük atölyeler de yaz boyunca tercih edilebilecek.

KAYITLAR BAŞLADI

İlk aşamada sadece Temmuz programları için kayıt alınacak olan yaz akademilerinin kayıtları www.sekakagitmuzesi.com adresinden gerçekleştirilebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.