Yelken DEVAM dedi

Darıca 16.11.2018 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yelken DEVAM dedi

Darıca Emek Mahallesi Muhtarı Mustafa İbişoğlu’nun vefatı sonrası Olcay Daşdemir’in vekalet dönemi esnasında Kocaeli’de 6 yeni muhtarın belirlenmesi için yapılan seçimlerde en fazla oyu alarak mahalle muhtarı olan, ardından bir sonraki seçimlerde de farklı şekilde kazanarak görevine devam eden Recep Yelken 31 Mart 2019 seçimlerinde tekrar görevini devam ettirmek üzere aday olduğunu belirtti. Girdiği ilk seçimde 1150 oy alarak Olcay Daşdemir, Serap Ünyılmaz, Selahattin Güler, Havva Köse ve yine bugün hayatta olmayan Halil Kurt’u geride bırakarak muhtarlık görevine gelen Recep Yelken bir sonraki seçimlerde ise 6.000 seçmenli Emek Mahallesinde 3 Binden fazla oy alarak tekrar görevini sürdürmüştü. Bugün kü seçmen nüfusunun 8 Bini aştığı Emek Mahallesi’nde muhtarlık görevine devam etmek isteyen Recep Yelken , önümüzde ki yerel seçimlerde aday olduğunu kamuoyu ile paylaştı. Haber: Adnan Ayvaz

Darıca Emek Mahallesi Muhtarı Mustafa İbişoğlu’nun vefatı sonrası Olcay Daşdemir’in vekalet dönemi esnasında Kocaeli’de 6 yeni muhtarın belirlenmesi için yapılan seçimlerde en fazla oyu alarak mahalle muhtarı olan, ardından bir sonraki seçimlerde de farklı şekilde kazanarak görevine devam eden Recep Yelken 31 Mart 2019 seçimlerinde tekrar görevini devam ettirmek üzere aday olduğunu belirtti.

Girdiği ilk seçimde 1150 oy alarak Olcay Daşdemir, Serap Ünyılmaz, Selahattin Güler, Havva Köse ve yine bugün hayatta olmayan Halil Kurt’u geride bırakarak muhtarlık görevine gelen Recep Yelken bir sonraki seçimlerde ise 6.000 seçmenli Emek Mahallesinde 3 Binden fazla oy alarak tekrar görevini sürdürmüştü. Bugün kü seçmen nüfusunun 8 Bini aştığı Emek Mahallesi’nde muhtarlık görevine devam etmek isteyen Recep Yelken , önümüzde ki yerel seçimlerde aday olduğunu kamuoyu ile paylaştı.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.