Yeni araca görkemli program

Gebze 27.01.2020 - 08:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yeni araca görkemli program

Gebze'de 2005 yılından bu yanan otomotiv satış, servis, yedek parça, kiralama ve sigorta sektöründe Ford, KİA ve Peugeot markalarında faaliyet gösteren Nazer Otomotiv, Peugeot Yeni Suv, 2008 modelini tanıtıma çıkardı. Otomotiv sektöründe yaşanan daralmaya rağmen ülkemize ve sektöre inançla yatırımlarına devam eden Nazer Otomotiv'in Gebzelilere ve Kocaeli Halkına kalite ve memnuniyeti bir arada sunmaya devam edeceği görülüyor. Büyük katılımla gerçekleşen tanıtım programına yönetim Kurulu Başkanı Sait Ertuğ, yetkililer ve çok sayıda Gebzeli katılırken yeni model Peugeot Yeni Suv, 2008 görenlerden tam not aldı.       MÜZİK EŞLİĞİNDE YAPILDI Müzik ve çeşitli etkinlikler etkinliğinde gerçekleşen görkemli tanıtım programında ayrıca davetliler için şık bir kokteyl de gerçekleştirildi. Davetlilerin tam not verdiği, klasik müzik eşliğindeki görkemli program iki saat sürdü. Otomobil satışının yanı sıra servis hizmeti ile de Gebzelileri karşılayan firma, alanında öncü olmaya devam ediyor.           HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Gebze'de 2005 yılından bu yanan otomotiv satış, servis, yedek parça, kiralama ve sigorta sektöründe Ford, KİA ve Peugeot markalarında faaliyet gösteren Nazer Otomotiv, Peugeot Yeni Suv, 2008 modelini tanıtıma çıkardı. Otomotiv sektöründe yaşanan daralmaya rağmen ülkemize ve sektöre inançla yatırımlarına devam eden Nazer Otomotiv'in Gebzelilere ve Kocaeli Halkına kalite ve memnuniyeti bir arada sunmaya devam edeceği görülüyor. Büyük katılımla gerçekleşen tanıtım programına yönetim Kurulu Başkanı Sait Ertuğ, yetkililer ve çok sayıda Gebzeli katılırken yeni model Peugeot Yeni Suv, 2008 görenlerden tam not aldı.

 

 

 

MÜZİK EŞLİĞİNDE YAPILDI

Müzik ve çeşitli etkinlikler etkinliğinde gerçekleşen görkemli tanıtım programında ayrıca davetliler için şık bir kokteyl de gerçekleştirildi. Davetlilerin tam not verdiği, klasik müzik eşliğindeki görkemli program iki saat sürdü. Otomobil satışının yanı sıra servis hizmeti ile de Gebzelileri karşılayan firma, alanında öncü olmaya devam ediyor.

 

 

 

 

 

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.