19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘Yeni Atlas' mezunları kahvaltıda buluştu!

Gebze 19.01.2020 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Yeni Atlas' mezunları kahvaltıda buluştu!

Kurulduğu günden beri bölgemizde eğitim öğretimindeki başarılardan dolayı adını sık sık duyuran Özel Yeni Atlas Okulu ’’ Geleneksel Mezunlar Günü’’ düzenledi. Özel Yeni Atlas Okulundan mezun olan uzun zamandır birbirini görmeyen sınıf arkadaşları, öğretmenler ve idareciler “3.Geleneksel Mezunlar Günü'nde” bir araya geldi. Özel Yeni Atlas Okulunun bu yıl 3.sünü düzenlediği  ''Geleneksel Mezunlar Günü'nde” çeşitli liselere giden öğrenciler; tecrübelerini, yaşadıklarını ve okudukları bölümleri hakkında bilgilerini paylaştılar. ÖZEL YENİ ATLAS’TAN MEZUN OLMAK AYRICALIKTIR Özel Yeni Atlas Okulu Kurucusu Fuat Akyel yapmış olduğu konuşmada birlik ve beraberliğin, eğitimde el ele vermenin gelişmenin ilk adımı olduğuna değinerek davete katılan tüm öğrencilere teşekkür etti. Etkinlikte duygu ve düşüncelerini dile getiren Okul Müdürü Yeliz Altunbaş, Özel Yeni Atlas’tan mezun olmanın bir ayrıcalık olduğunu söyleyerek, amaçlarının ilerleyen yıllarda da bu geleneği devam ettirerek tüm mezunları bir araya getirmek ve öğrencilik dönemlerini yad etmek olduğunu belirtti. 

Kurulduğu günden beri bölgemizde eğitim öğretimindeki başarılardan dolayı adını sık sık duyuran Özel Yeni Atlas Okulu ’’ Geleneksel Mezunlar Günü’’ düzenledi. Özel Yeni Atlas Okulundan mezun olan uzun zamandır birbirini görmeyen sınıf arkadaşları, öğretmenler ve idareciler “3.Geleneksel Mezunlar Günü'nde” bir araya geldi. Özel Yeni Atlas Okulunun bu yıl 3.sünü düzenlediği  ''Geleneksel Mezunlar Günü'nde” çeşitli liselere giden öğrenciler; tecrübelerini, yaşadıklarını ve okudukları bölümleri hakkında bilgilerini paylaştılar.

ÖZEL YENİ ATLAS’TAN MEZUN OLMAK AYRICALIKTIR

Özel Yeni Atlas Okulu Kurucusu Fuat Akyel yapmış olduğu konuşmada birlik ve beraberliğin, eğitimde el ele vermenin gelişmenin ilk adımı olduğuna değinerek davete katılan tüm öğrencilere teşekkür etti. Etkinlikte duygu ve düşüncelerini dile getiren Okul Müdürü Yeliz Altunbaş, Özel Yeni Atlas’tan mezun olmanın bir ayrıcalık olduğunu söyleyerek, amaçlarının ilerleyen yıllarda da bu geleneği devam ettirerek tüm mezunları bir araya getirmek ve öğrencilik dönemlerini yad etmek olduğunu belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.