19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yeni Başkan Eryarsoy’dan Ankara Ziyareti

Siyaset 25.07.2018 - 17:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yeni Başkan Eryarsoy’dan Ankara Ziyareti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Eryarsoy, “İşimizi hakkıyla yapamaya çalışacağız.” dedi.

AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın milletvekili adaylığı için 26 Nisan 2018 tarihinde istifası ile birlikte vekâleten AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı yapan Abdullah Eryarsoy, önceki gün görevini asaleten almak için Ankara’ya gitti. Mazbatasını alan çiçeği burnunda il başkanı Eryarsoy Ankara’da AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Mehmet Akif Yılmaz, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Emine Zeybek, Cemil Yaman, Sami Çakır ve İlyas Şeker’i ziyaret etti. ÇALIŞMALAR DEVAM ETMELİ Başkan Eryarsoy’un gerçekleştirmiş olduğu ziyarette eski Başbakan yardımcı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık bir konuşma yaptı. Işık, “Yeni görevinizin Kocaeli’ne ve size hayırlı olmasını diliyorum. 24 Haziran seçimlerini geride bırakarak önümüzdeki yeni süreçlere hazırlanma vakti geldi. 24 Haziran’da gösterilen çalışma azminin artarak önümüzdeki süreçlerde de devam etmesini diliyorum.” diye konuştu. Vekiller yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek yeni il başkanı Abdullah Eryarsoy’a teşekkür etti.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Eryarsoy, “İşimizi hakkıyla yapamaya çalışacağız.” dedi.

AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın milletvekili adaylığı için 26 Nisan 2018 tarihinde istifası ile birlikte vekâleten AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı yapan Abdullah Eryarsoy, önceki gün görevini asaleten almak için Ankara’ya gitti. Mazbatasını alan çiçeği burnunda il başkanı Eryarsoy Ankara’da AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Mehmet Akif Yılmaz, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Emine Zeybek, Cemil Yaman, Sami Çakır ve İlyas Şeker’i ziyaret etti.

ÇALIŞMALAR DEVAM ETMELİ

Başkan Eryarsoy’un gerçekleştirmiş olduğu ziyarette eski Başbakan yardımcı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık bir konuşma yaptı. Işık, “Yeni görevinizin Kocaeli’ne ve size hayırlı olmasını diliyorum. 24 Haziran seçimlerini geride bırakarak önümüzdeki yeni süreçlere hazırlanma vakti geldi. 24 Haziran’da gösterilen çalışma azminin artarak önümüzdeki süreçlerde de devam etmesini diliyorum.” diye konuştu. Vekiller yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek yeni il başkanı Abdullah Eryarsoy’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.