Yeni Başkan Yılmaz’dan İlk Açıklama

Gebze 11.12.2017 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yeni Başkan Yılmaz’dan İlk Açıklama

CHP Gebze İlçe Başkanlığı’nın gerçekleşen olağan ilçe kongresinde ilçe başkanı seçilen Musa Yılmaz yaptığı ilk açıklamada, “Kongremiz önce Gebze ilçe örgütümüze Kocaeli İl örgütümüze ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün dün gerçekleşen olağan ilçe kongresinde Recep Dursun, Musa Haydaroğlu ve Musa Yılmaz yarıştı. Gerçekleşen kongrede Musa Yılmaz 174 oy alarak ilçe başkanı seçildi. CHP’li Musa Yılmaz ilçe başkanı seçildikten sonra yaptığı ilk açıklamasında şunları belirtti, “10 Aralık günü gerçekleştirdiğimiz CHP Gebze ilçe kongremiz de bize güvenerek destek veren saygı değer delegelerimize sonsuz teşekkür ederim. TEŞEKKÜR EDERİM Ayrıca demokratik bir anlayışla gerçekleştirdiğimiz kongremiz de diğer adaylarımız Musa Haydaroğlu ve Av. Recep Dursun arkadaşıma destek sunan delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çünkü biz CHP kongrelerinin sonucunu bir başarı olarak değil sadece başarıya ulaşmak için delegelerimizin bize verdiği görev olarak algılıyoruz. İlçe kongremize divan başkanlığı yapan parti meclis üyemiz ve milletvekili Sayın Gürsel Tekin beyin nezdinde tüm katılımcılara teşekkür ederim. Kongremiz önce Gebze ilçe örgütümüze Kocaeli İl örgütümüze ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.  
CHP Gebze İlçe Başkanlığı’nın gerçekleşen olağan ilçe kongresinde ilçe başkanı seçilen Musa Yılmaz yaptığı ilk açıklamada, “Kongremiz önce Gebze ilçe örgütümüze Kocaeli İl örgütümüze ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün dün gerçekleşen olağan ilçe kongresinde Recep Dursun, Musa Haydaroğlu ve Musa Yılmaz yarıştı. Gerçekleşen kongrede Musa Yılmaz 174 oy alarak ilçe başkanı seçildi. CHP’li Musa Yılmaz ilçe başkanı seçildikten sonra yaptığı ilk açıklamasında şunları belirtti, “10 Aralık günü gerçekleştirdiğimiz CHP Gebze ilçe kongremiz de bize güvenerek destek veren saygı değer delegelerimize sonsuz teşekkür ederim.

TEŞEKKÜR EDERİM

Ayrıca demokratik bir anlayışla gerçekleştirdiğimiz kongremiz de diğer adaylarımız Musa Haydaroğlu ve Av. Recep Dursun arkadaşıma destek sunan delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çünkü biz CHP kongrelerinin sonucunu bir başarı olarak değil sadece başarıya ulaşmak için delegelerimizin bize verdiği görev olarak algılıyoruz. İlçe kongremize divan başkanlığı yapan parti meclis üyemiz ve milletvekili Sayın Gürsel Tekin beyin nezdinde tüm katılımcılara teşekkür ederim. Kongremiz önce Gebze ilçe örgütümüze Kocaeli İl örgütümüze ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.