Yeni müdür ne zaman gelecek?

Spor 17.07.2020 - 21:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yeni müdür ne zaman gelecek?

Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer yaklaşık iki ay önce Iğdır’a tayin oldu ve görevine başladı. Gebze’de ise o günden bu yana yeni ilçe spor müdürünün kim olacağı sorunsalı yaşanıyor. Sporseverler merakla yeni müdürü bekliyor. Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşerin bilindiği iki ay önce tayini çıkmış ve Iğdır İl Spor Müdürlüğüne atanmıştı. Yavaşer, yeni görevine başlarken Gebze için ise durum tam tersi. Hala spor müdürünün atanmadığı Gebze’de spor müdürü koltuğu için isim çok ama hepsi spekülasyonda. Hala spor müdürünün belirsiz olduğu Gebze’de sporseverler merakla yeni spor müdürünün kim olacağı sorusuna cevap aramaya devam ediyorlar. HEP AYNI İSİMLER DİLLERDE  Gebze gibi bir spor kentinin faaliyetlerinin devam ettiğini söyleyen vatandaşlar “Spor kenti Gebze’de henüz müdür belirsiz. Bu konu artık çözümlenmeli. Spor müdürünün belirsiz olması Gebze gibi bir kent için hoş değil. Bir çok isim ortada dolaşıyor, hep eski isimler, Gebze spor müdürü bulamıyor mu? Bu anlamda sporseverler merak içinde kısa zamanda bu konu artık çözümlenmeli, Gebze’nin sportif anlamda yapması gereken çok iş var” yorumunu yapıyorlar. 

Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer yaklaşık iki ay önce Iğdır’a tayin oldu ve görevine başladı. Gebze’de ise o günden bu yana yeni ilçe spor müdürünün kim olacağı sorunsalı yaşanıyor. Sporseverler merakla yeni müdürü bekliyor.

Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşerin bilindiği iki ay önce tayini çıkmış ve Iğdır İl Spor Müdürlüğüne atanmıştı. Yavaşer, yeni görevine başlarken Gebze için ise durum tam tersi. Hala spor müdürünün atanmadığı Gebze’de spor müdürü koltuğu için isim çok ama hepsi spekülasyonda. Hala spor müdürünün belirsiz olduğu Gebze’de sporseverler merakla yeni spor müdürünün kim olacağı sorusuna cevap aramaya devam ediyorlar.

HEP AYNI İSİMLER DİLLERDE 

Gebze gibi bir spor kentinin faaliyetlerinin devam ettiğini söyleyen vatandaşlar “Spor kenti Gebze’de henüz müdür belirsiz. Bu konu artık çözümlenmeli. Spor müdürünün belirsiz olması Gebze gibi bir kent için hoş değil. Bir çok isim ortada dolaşıyor, hep eski isimler, Gebze spor müdürü bulamıyor mu? Bu anlamda sporseverler merak içinde kısa zamanda bu konu artık çözümlenmeli, Gebze’nin sportif anlamda yapması gereken çok iş var” yorumunu yapıyorlar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.