19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yeni yerimizdeyiz!

Darıca 24.02.2020 - 23:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yeni yerimizdeyiz!

Kurulduğu günden bu yana yayın hayatını başarıyla sürdüren Hedef Gazetesi, Basın İlan Kurumu’nun denetleme sürecini tamamlayarak Resmi İlan almaya hak kazanırken, gazetemiz kuruluşunun 10.yıldönümü yeni yerinde okurlarıyla birlikte kutlayacak. 10 yıldır Darıca’daki yayın hayatını aralıksız sürdüren Hedef Gazetesi, Şubat ayı itibariyle Basın İlan Kurumu’nun denetleme sürecini kusursuz bir şekilde tamamlayarak resmi ilan almaya hak kazanmıştır. Kurulduğu günden bu yana; ilkeli, bağımsız ve tarafsız yayın politikasıyla siz değerli okurlarımıza doğru habercilik anlayışı ile hizmet veren Hedef Gazetesi, Darıca’nın gözde caddelerinden İstasyon Caddesi’ne taşınarak, bundan böyle okurlarımıza daha merkezi bir yerde hizmet vermiş olacak. Atilla Karademir İş Merkezi’nin konuşlanmaya başlanan gazetemiz, Basın İlan Kurumu sürecinin ardından ikinci bir heyecanı yaşayacak. HEDEF GAZETESİ 10 YAŞINDA Gazetemiz 3 Mart Salı günü saat 11.00’da düzenleyeceği etkinlikle, kuruluşunun 10.yıldönümünü kutlayacak. Başarılı yayın hayatına yeni bir ivme kazandırarak okurlarına hizmet etmeye devam edecek olan Hedef Gazetesi, günlük gazete basımının yanı sıra, aktif web sitesi ile bölgemizin haberlerini anbean okurlarına aktarmayı sürdürecek. Gazetemizin 10.yıl kutlama programına bölge protokolünün yanı sıra, iş, siyasi, sanayi ve spor insanlarının katılması bekleniyor.  

Kurulduğu günden bu yana yayın hayatını başarıyla sürdüren Hedef Gazetesi, Basın İlan Kurumu’nun denetleme sürecini tamamlayarak Resmi İlan almaya hak kazanırken, gazetemiz kuruluşunun 10.yıldönümü yeni yerinde okurlarıyla birlikte kutlayacak.

10 yıldır Darıca’daki yayın hayatını aralıksız sürdüren Hedef Gazetesi, Şubat ayı itibariyle Basın İlan Kurumu’nun denetleme sürecini kusursuz bir şekilde tamamlayarak resmi ilan almaya hak kazanmıştır. Kurulduğu günden bu yana; ilkeli, bağımsız ve tarafsız yayın politikasıyla siz değerli okurlarımıza doğru habercilik anlayışı ile hizmet veren Hedef Gazetesi, Darıca’nın gözde caddelerinden İstasyon Caddesi’ne taşınarak, bundan böyle okurlarımıza daha merkezi bir yerde hizmet vermiş olacak. Atilla Karademir İş Merkezi’nin konuşlanmaya başlanan gazetemiz, Basın İlan Kurumu sürecinin ardından ikinci bir heyecanı yaşayacak.

HEDEF GAZETESİ 10 YAŞINDA

Gazetemiz 3 Mart Salı günü saat 11.00’da düzenleyeceği etkinlikle, kuruluşunun 10.yıldönümünü kutlayacak. Başarılı yayın hayatına yeni bir ivme kazandırarak okurlarına hizmet etmeye devam edecek olan Hedef Gazetesi, günlük gazete basımının yanı sıra, aktif web sitesi ile bölgemizin haberlerini anbean okurlarına aktarmayı sürdürecek. Gazetemizin 10.yıl kutlama programına bölge protokolünün yanı sıra, iş, siyasi, sanayi ve spor insanlarının katılması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.