19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yeniden Refah’ta plaketler verildi

Gebze 06.08.2019 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yeniden Refah’ta plaketler verildi

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Divanı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. İlçe Divanı’na; İl Başkan Yardımcıları, Maşaallah Sögüt, , Kamil Tökgöz, İl yönetim kurulu üyeleri Celal Dülger, Mustafa Kabaca, Salih Ergün, Ali Daştan, Şahin Karagöz, Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Yücel Gök katıldı. Divan Kurulu üyeliği Mehmet Kocaman, Temel Aksoy, Emin Gürcan ve Ali Taştan’dan oluştu. Divanın oluşmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan divanda selamlama konuşmasını Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç yaptı. Kılıç konuşmasında ilgiden dolayı tüm ilçe yönetimi ve mahalle yönetimlerine teşekkürlerini iletti. GEBZE’DE TEŞKİLATLANIYORUZ Gebze’de hızla teşkilatlandıklarını belirten Başkan Kılıç, “Gebze’mizde toplam 40 mahalle bulunduğunu, bunun 36 mahallede teşkilatlanmaların gerçekleştirdik” dedi. Günden hakkında da açıklamalarda bulunan Kılıç, Kaz Dağları’nın Türkiye’mizin oksijen kaynağı ve vatanımızın kalbi olduğunu söyledi. Kaz Dağları'nı siyanür ve altın madenlerine verilmesini doğru bulmadıklarını ve buna kesinlikle karşı olduklarını dile getirdi. Kılıç ardından  birim başkanları ve mahalle başkanları raporlarını sundu PLAKET VERİLDİ Toplantıda son olarak Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras konuşarak, “Bozuk tezgâhtan düzgün mal çıkmaz. Tezgâhın başında apoletli de olsa sarıklı da olsa, başı kapalı da olsa bozuk tezgâhtan bozuk mal çıkar. Üretim olmasan hayalinizdeki Leyla’yı göremezsiniz. 7 bin yıl önce Hz. Nuh bu gemiye binen kurtulur demişti. Halk bu gemi mi bizi kurtaracak demişti. Evet, o gün o gemi onları kurtardı. O gün 83 kişi vardı bugün 7 milyar kişi var. Çağımızın insanını milli görüş gemisi kurtaracak. Bizler tebliğ ile görevliyiz, Allah öyle söylüyor” dedi. Başkan Aras’ın konuşmasının ardından başarılı teşkilatlara plaket hediye edildi. En başarılı mahalle teşkilatı olan İstasyon Mahallesi Başkanı Yakup Karatay’a plaketini Teşkilat Başkanı Mehmet Kocaman verdi. Tanıtım ve üye faaliyetlerinin hepsine katılan Özcan Tektaş’a plaketini Tanıtım Başkanı Yaşar Birgül taktım etti.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Divanı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. İlçe Divanı’na; İl Başkan Yardımcıları, Maşaallah Sögüt, , Kamil Tökgöz, İl yönetim kurulu üyeleri Celal Dülger, Mustafa Kabaca, Salih Ergün, Ali Daştan, Şahin Karagöz, Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Yücel Gök katıldı. Divan Kurulu üyeliği Mehmet Kocaman, Temel Aksoy, Emin Gürcan ve Ali Taştan’dan oluştu. Divanın oluşmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan divanda selamlama konuşmasını Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç yaptı. Kılıç konuşmasında ilgiden dolayı tüm ilçe yönetimi ve mahalle yönetimlerine teşekkürlerini iletti.

GEBZE’DE TEŞKİLATLANIYORUZ

Gebze’de hızla teşkilatlandıklarını belirten Başkan Kılıç, “Gebze’mizde toplam 40 mahalle bulunduğunu, bunun 36 mahallede teşkilatlanmaların gerçekleştirdik” dedi. Günden hakkında da açıklamalarda bulunan Kılıç, Kaz Dağları’nın Türkiye’mizin oksijen kaynağı ve vatanımızın kalbi olduğunu söyledi. Kaz Dağları'nı siyanür ve altın madenlerine verilmesini doğru bulmadıklarını ve buna kesinlikle karşı olduklarını dile getirdi. Kılıç ardından  birim başkanları ve mahalle başkanları raporlarını sundu

PLAKET VERİLDİ

Toplantıda son olarak Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras konuşarak, “Bozuk tezgâhtan düzgün mal çıkmaz. Tezgâhın başında apoletli de olsa sarıklı da olsa, başı kapalı da olsa bozuk tezgâhtan bozuk mal çıkar. Üretim olmasan hayalinizdeki Leyla’yı göremezsiniz. 7 bin yıl önce Hz. Nuh bu gemiye binen kurtulur demişti. Halk bu gemi mi bizi kurtaracak demişti. Evet, o gün o gemi onları kurtardı. O gün 83 kişi vardı bugün 7 milyar kişi var. Çağımızın insanını milli görüş gemisi kurtaracak. Bizler tebliğ ile görevliyiz, Allah öyle söylüyor” dedi. Başkan Aras’ın konuşmasının ardından başarılı teşkilatlara plaket hediye edildi. En başarılı mahalle teşkilatı olan İstasyon Mahallesi Başkanı Yakup Karatay’a plaketini Teşkilat Başkanı Mehmet Kocaman verdi. Tanıtım ve üye faaliyetlerinin hepsine katılan Özcan Tektaş’a plaketini Tanıtım Başkanı Yaşar Birgül taktım etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.