Yerli otomobil için ilk adım

Ekonomi 06.06.2017 - 12:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yerli otomobil için ilk adım

05 Haziran 2017, Pazartesi Türkiye’nin yerli otomobili için çalışmalar hız kazandı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, yerli otomobil için bir girişim grubu kuracak. TOBB başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bu süreçte Türkiye ve Borsalar Birliği,"İşin ehli isimlerle görüşeceğiz elektrikli, konvansiyonel ve hibrit dahil tüm seçenekler değerlendirilecek." diye konuştu. VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

05 Haziran 2017, Pazartesi Türkiye’nin yerli otomobili için çalışmalar hız kazandı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, yerli otomobil için bir girişim grubu kuracak. TOBB başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bu süreçte Türkiye ve Borsalar Birliği,"İşin ehli isimlerle görüşeceğiz elektrikli, konvansiyonel ve hibrit dahil tüm seçenekler değerlendirilecek." diye konuştu.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.