19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YERLİ OTOYA DESTEK

Ekonomi 05.06.2018 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

YERLİ OTOYA DESTEK

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli otomobilin belirli parçalarının ülkenin dört bir yanında üretileceğini belirterek, "Örneğin koltuğu bir yerde üretilecek, başka aksamı başka yerde üretilecek ve her bölgenin bir katkısı olacağına inanıyorum. Yerli otomobilden tüm bölgeler faydalanacak" dedi. Fabrikanın yeriyle ilgili olarak Hisarcıklıoğlu, "Fizibilite çalışmaları bittikten sonra ve devletin vereceği teşviğe göre 5 babayiğidimizle oturup hangi yer uygunsa orada fabrikanın kurulması konuşulacak" diye konuştu..

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğluin belirli parçalarının ülkenin dört bir yanında üretileceğini belirterek, "Örneğin koltuğu bir yerde üretilecek, başka aksamı başka yerde üretilecek ve her bölgenin bir katkısı olacağına inanıyorum. Yerli otomobilden tüm bölgeler faydalanacak" dedi. Fabrikanın yeriyle ilgili olarak Hisarcıklıoğlu, "Fizibilite çalışmaları bittikten sonra ve devletin vereceği teşviğe göre 5 babayiğidimizle oturup hangi yer uygunsa orada fabrikanın kurulması konuşulacak" diye konuştu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.