19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yeşil Kocaeli sitesine kapatma kararı

Kocaeli 10.12.2016 - 08:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yeşil Kocaeli sitesine kapatma kararı

Geçtiğimiz aylarda Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Bizim Kocaeli gazetesinden sonra açılan www.yesilkocaeli.com.tr adlı internet sitesi hakkında akşam saatlerinde Kocaeli 1.Sulh Ceza Hakimliği'nin 2016/7176 D.İŞ sayılı kararına istinaden Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından koruma tedbiri uygulandı. Kapatılan sitenin sahibi Arslan sosyal medyadan, kararla ilgili pazartesi günü itiraz edeceklerini duyurdu. FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alınan Güngör Arslan, 29 günlük emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilip, adli kontrolle serbest bırakılmıştı.  

Geçtiğimiz aylarda Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Bizim Kocaeli gazetesinden sonra açılan www.yesilkocaeli.com.tr adlı internet sitesi hakkında akşam saatlerinde Kocaeli 1.Sulh Ceza Hakimliği'nin 2016/7176 D.İŞ sayılı kararına istinaden Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından koruma tedbiri uygulandı.

Kapatılan sitenin sahibi Arslan sosyal medyadan, kararla ilgili pazartesi günü itiraz edeceklerini duyurdu.
FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alınan Güngör Arslan, 29 günlük emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilip, adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.