Yeşilay O Proje için Çırak ve Kalfaları Belirliyor

Gebze 25.11.2015 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yeşilay O Proje için Çırak ve Kalfaları Belirliyor

Yeşilay Gebze Şubesi Başkan Yardımcısı Faruk Aslan Yeşilay Sosyal Duyarlılık projesi gereği çırak ve kalfa seçimi ve bilgilendirme çalışmalarına başladı.

Yeşilay Gebze Şubesi Başkan Yardımcısı Faruk Aslan Yeşilay Sosyal Duyarlılık projesi gereği çırak ve kalfa seçimi ve bilgilendirme çalışmalarına başladı. Başkan Yardımcısı Aslan Gebze Mesleki Eğitim Merkezinde çırak ve kalfalara şunları söyledi. “Değerli gençler; Yeşilay Gebze Şubesi Yönetim ekibi olarak çırak öğrenciler için yapılacak futbol turnuvası, yat gezisi, piknik ve sinema izleyeceğiz. Önceden yapacağımız görev dağılımı ile futbol turnuvasını Gebze’de Umut Halı Sahasında, piknik organizasyonunu Ballı Kayalar Milli Parkında, AVM Gebze Center’da Karting ve sinema,  yat gezisini ise Gebze den İstanbul’a otobüslerle öğrenci veli ve usta öğreticilerimizi götürerek Kadıköy’den ayarlamış olduğumuz yat ile boğaz turu yapılarak tekrar geri dönüş otobüslerle sağlanacaktır. Bu aktivitelerimiz için öncelikle sanayide kuracağımız çadırımızda öğrenci ve velilerimize davetiyeler verilecek ve bilgilendirmeler ile öğrenci veli ve ustalarında katılması sağlanacaktır. Projemiz Yeşilay Genel Merkezimiz tarafından kabul edilmiştir. Yeşilay Gebze Şubesi Dernek Başkanlığı olarak Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile irtibata geçilmiş ve projemizin yürütüleceği Küçük Sanayi ve Hasköy sanayi sitesinde koordinatörlük yapan öğretmenlerimizin katılımıyla çırak öğrencilerin staj yaptığı iş yerleri öncelikle belirlenerek gerekli bilgilendirmeler için kurduğumuz çadırımıza davet edileceklerdir. Öncelikli olarak hayatında hiç sinemaya gitmemiş, İstanbul’da boğaz turu yapmamış gençlerimizi seçmek istiyoruz. Faaliyetlerimiz sonucunda hayatının çoğunluğunu sanayide geçirmiş olan siz öğrencilerimizin sosyal hayata atılmasını sağlayarak sanayideki zararlı alışkanlıklar ve bağımlılıkların zararlarının farkında olarak kendini korumanın yanında toplumda örnek bireyler olarak yer almanızı sağlamak istiyoruz” Dedi. Proje koordinasyon ekibinde yer alanlar: Enver ŞAHİN;  Yeşilay Gebze Şube başkanı Faruk ASLAN; Yeşilay Gebze Şube  Başkan Yrd. Bilal BAŞKONUŞ; Yeşilay Gebze Genel Sekreteri Orhan Güneş; Yeşilay Çayırova ilçe temsilcisi. Rabia Atıcı; Yeşilay Gebze Şubesi  Kadın Kolları Başkanı. Adil Yolcu; Yeşilay Gebze Şubesi  Yönetim Kurulu Üyesi.
Yeşilay Gebze Şubesi Başkan Yardımcısı Faruk Aslan Yeşilay Sosyal Duyarlılık projesi gereği çırak ve kalfa seçimi ve bilgilendirme çalışmalarına başladı.

Yeşilay Gebze Şubesi Başkan Yardımcısı Faruk Aslan Yeşilay Sosyal Duyarlılık projesi gereği çırak ve kalfa seçimi ve bilgilendirme çalışmalarına başladı.

Başkan Yardımcısı Aslan Gebze Mesleki Eğitim Merkezinde çırak ve kalfalara şunları söyledi. “Değerli gençler; Yeşilay Gebze Şubesi Yönetim ekibi olarak çırak öğrenciler için yapılacak futbol turnuvası, yat gezisi, piknik ve sinema izleyeceğiz. Önceden yapacağımız görev dağılımı ile futbol turnuvasını Gebze’de Umut Halı Sahasında, piknik organizasyonunu Ballı Kayalar Milli Parkında, AVM Gebze Center’da Karting ve sinema,  yat gezisini ise Gebze den İstanbul’a otobüslerle öğrenci veli ve usta öğreticilerimizi götürerek Kadıköy’den ayarlamış olduğumuz yat ile boğaz turu yapılarak tekrar geri dönüş otobüslerle sağlanacaktır. Bu aktivitelerimiz için öncelikle sanayide kuracağımız çadırımızda öğrenci ve velilerimize davetiyeler verilecek ve bilgilendirmeler ile öğrenci veli ve ustalarında katılması sağlanacaktır. Projemiz Yeşilay Genel Merkezimiz tarafından kabul edilmiştir. Yeşilay Gebze Şubesi Dernek Başkanlığı olarak Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile irtibata geçilmiş ve projemizin yürütüleceği Küçük Sanayi ve Hasköy sanayi sitesinde koordinatörlük yapan öğretmenlerimizin katılımıyla çırak öğrencilerin staj yaptığı iş yerleri öncelikle belirlenerek gerekli bilgilendirmeler için kurduğumuz çadırımıza davet edileceklerdir. Öncelikli olarak hayatında hiç sinemaya gitmemiş, İstanbul’da boğaz turu yapmamış gençlerimizi seçmek istiyoruz.

Faaliyetlerimiz sonucunda hayatının çoğunluğunu sanayide geçirmiş olan siz öğrencilerimizin sosyal hayata atılmasını sağlayarak sanayideki zararlı alışkanlıklar ve bağımlılıkların zararlarının farkında olarak kendini korumanın yanında toplumda örnek bireyler olarak yer almanızı sağlamak istiyoruz” Dedi.

Proje koordinasyon ekibinde yer alanlar:

Enver ŞAHİN;  Yeşilay Gebze Şube başkanı

Faruk ASLAN; Yeşilay Gebze Şube  Başkan Yrd.

Bilal BAŞKONUŞ; Yeşilay Gebze Genel Sekreteri

Orhan Güneş; Yeşilay Çayırova ilçe temsilcisi.

Rabia Atıcı; Yeşilay Gebze Şubesi  Kadın Kolları Başkanı.

Adil Yolcu; Yeşilay Gebze Şubesi  Yönetim Kurulu Üyesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.