“Yetenek maç, takım ruhu şampiyonluk kazandırır”

Spor 01.12.2015 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

“Yetenek maç, takım ruhu şampiyonluk kazandırır”

Hereke Yıldız’ı 90+3’de gelen golle deviren Gebzespor’da Teknik Direktörü Musa Cengiz Demir, ayaklarının yere basması gerektiğini vurgulayarak sadece 1 maç kazandıklarını söyledi. Demir, ‘’Yetenek maç, takım ruhu ise bize şampiyonluk kazandırır’’ diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Gebzespor Teknik Direktörü Musa Cengiz Demir 2-1 kazanılan Hereke Yıldız maçı sonrasında gazetemize açıklamalarda bulundu. Hep birlikte hareket ederek kazandıklarını vurgulayan Demir, iyi bir strateji uyguladıklarını ve kazanmaları gereken bir maçı kazandıklarını söyledi. Hafta içinde iyi çalışarak rakibin tehlikeli yönlerine önlemler aldıklarını kaydeden başarılı çalıştırıcı, buna rağmen kendilerine yakışmayan bir gol yediklerini belirtti. Son dakikaya kadar mücadele eden bir takım ortaya çıkarmak istediklerinin altını çizen Demir, Hereke Yıldız maçında bunu başardıklarını söyledi. Futbolcularını mücadelelerinden, Gebzesporlu taraftarlara da müthiş desteğinden dolayı teşekkür eden Demir, devre arasına kadar maksimum puanları toplamak istediklerini söyledi. ‘SADECE 1 MAÇ KAZANDIK’ Ligde kolay rakibin olmadığını ve her takımın Gebzespor’a karşı ekstra motivasyonla oynadığını belirten deneyimli teknik adam, futbolcularının bunun bilincinden olarak sahaya çıkmaları gerektiğini söyledi. Sadece 1 maç kazandıklarını hatırlatan Demir, ‘’Elbette önemli bir galibiyet aldık ama işimiz bitmedi. Zorlu bir Babaeski maçına çıkacağız. Hereke maçını unutup, aynı kararlılıkla aynı mücadeleyle Babaeski maçına hazırlanacağız. Hedefimiz o maçtan da alnımızın akıyla çıkmak’’ dedi. TAKIM RUHUNUN ÖNEMİNE VURGU YAPTI Takım ruhunun önemine vurgu yapan Gebzespor Teknik Direktörü Musa Cengiz Demir, ‘’Yetenek bize maç kazandırır, fakat takım ruhu ise şampiyonluk kazandırır’’ diyerek önceliğinin birlik ve beraberlik olduğunu yineledi. Gebzespor camiasını yakışır bir mücadele sergilemeleri gerektiğini belirten Demir, Gebzesporlu taraftarlara ve basın mensuplarına da teşekkür etti.
Hereke Yıldız’ı 90+3’de gelen golle deviren Gebzespor’da Teknik Direktörü Musa Cengiz Demir, ayaklarının yere basması gerektiğini vurgulayarak sadece 1 maç kazandıklarını söyledi. Demir, ‘’Yetenek maç, takım ruhu ise bize şampiyonluk kazandırır’’ diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Gebzespor Teknik Direktörü Musa Cengiz Demir 2-1 kazanılan Hereke Yıldız maçı sonrasında gazetemize açıklamalarda bulundu. Hep birlikte hareket ederek kazandıklarını vurgulayan Demir, iyi bir strateji uyguladıklarını ve kazanmaları gereken bir maçı kazandıklarını söyledi. Hafta içinde iyi çalışarak rakibin tehlikeli yönlerine önlemler aldıklarını kaydeden başarılı çalıştırıcı, buna rağmen kendilerine yakışmayan bir gol yediklerini belirtti. Son dakikaya kadar mücadele eden bir takım ortaya çıkarmak istediklerinin altını çizen Demir, Hereke Yıldız maçında bunu başardıklarını söyledi. Futbolcularını mücadelelerinden, Gebzesporlu taraftarlara da müthiş desteğinden dolayı teşekkür eden Demir, devre arasına kadar maksimum puanları toplamak istediklerini söyledi.

‘SADECE 1 MAÇ KAZANDIK’

Ligde kolay rakibin olmadığını ve her takımın Gebzespor’a karşı ekstra motivasyonla oynadığını belirten deneyimli teknik adam, futbolcularının bunun bilincinden olarak sahaya çıkmaları gerektiğini söyledi. Sadece 1 maç kazandıklarını hatırlatan Demir, ‘’Elbette önemli bir galibiyet aldık ama işimiz bitmedi. Zorlu bir Babaeski maçına çıkacağız. Hereke maçını unutup, aynı kararlılıkla aynı mücadeleyle Babaeski maçına hazırlanacağız. Hedefimiz o maçtan da alnımızın akıyla çıkmak’’ dedi.

TAKIM RUHUNUN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Takım ruhunun önemine vurgu yapan Gebzespor Teknik Direktörü Musa Cengiz Demir, ‘’Yetenek bize maç kazandırır, fakat takım ruhu ise şampiyonluk kazandırır’’ diyerek önceliğinin birlik ve beraberlik olduğunu yineledi. Gebzespor camiasını yakışır bir mücadele sergilemeleri gerektiğini belirten Demir, Gebzesporlu taraftarlara ve basın mensuplarına da teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.