Yıldırım’dan Mamik’e ziyaret

Gebze 15.10.2020 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım’dan Mamik’e ziyaret

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, inşaat ve kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından Mamikler Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Mamik’i ziyaret etti.   İlimizde kuyumculuk ve inşaat sektöründeki başarılarıyla adından söz ettiren Mamikler Grup’un yönetim kurulu başkanı ve aynı zamanda Kocaeli Kars Iğdır Ardahan Sanayici İşadamları Derneği başkanı olan Haluk Mamik ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirirken, iş dünyası ve ekonomi üzerine açıklamalar yaptı. MAMİK: BASIN BAŞARIMIZI DUYURDU 341 dairelik gözde projeleri devam eden Mamikler Grup’un Başkanı Haluk Mamik, “Mamikler Grup olarak bizi en çok mutlu eden şey sağladığımız istihdamlar. Kriz döneminde şantiyelerimizi durdurmadık. Birçok firma iflas ederken biz ayakta kaldık. Dürüst bir ticaret yapmaya çalıştık. Basınımız bu süreçte bizi yalnız bırakmadı ve başarımızı kamuoyuna duyurdu. Bu durumun bize çok ciddi artıları oldu. Sizler gibi dostlarımızın başarılı olması bizleri de gururlandırıyor. Medya sektöründe gözle görülür bir başarınız var. Bu başarının artarak devamını diliyorum” dedi.  YILDIRIM: GURUR DUYUYORUZ  Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ise, “Mamikler Grup, ülkemize ve bölgemize önemli hizmetler veren başarılı ve örnek bir şirket. Sizler gibi ülkemize ve devletimize katkı sağlayan, bölgemizin iş dünyasındaki vizyonunun yükselmesine büyük emeği olan şahsınızı ve ekibinizi kutluyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi. Yıldırım ziyaret sonunda Mamik’e hediye takdiminde bulundu.  

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, inşaat ve kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından Mamikler Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Mamik’i ziyaret etti.  

İlimizde kuyumculuk ve inşaat sektöründeki başarılarıyla adından söz ettiren Mamikler Grup’un yönetim kurulu başkanı ve aynı zamanda Kocaeli Kars Iğdır Ardahan Sanayici İşadamları Derneği başkanı olan Haluk Mamik ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirirken, iş dünyası ve ekonomi üzerine açıklamalar yaptı.

MAMİK: BASIN BAŞARIMIZI DUYURDU

341 dairelik gözde projeleri devam eden Mamikler Grup’un Başkanı Haluk Mamik, “Mamikler Grup olarak bizi en çok mutlu eden şey sağladığımız istihdamlar. Kriz döneminde şantiyelerimizi durdurmadık. Birçok firma iflas ederken biz ayakta kaldık. Dürüst bir ticaret yapmaya çalıştık. Basınımız bu süreçte bizi yalnız bırakmadı ve başarımızı kamuoyuna duyurdu. Bu durumun bize çok ciddi artıları oldu. Sizler gibi dostlarımızın başarılı olması bizleri de gururlandırıyor. Medya sektöründe gözle görülür bir başarınız var. Bu başarının artarak devamını diliyorum” dedi. 

YILDIRIM: GURUR DUYUYORUZ 

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ise, “Mamikler Grup, ülkemize ve bölgemize önemli hizmetler veren başarılı ve örnek bir şirket. Sizler gibi ülkemize ve devletimize katkı sağlayan, bölgemizin iş dünyasındaki vizyonunun yükselmesine büyük emeği olan şahsınızı ve ekibinizi kutluyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi. Yıldırım ziyaret sonunda Mamik’e hediye takdiminde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.