Yıldırım’dan Öztürk’e ziyaret

Gebze 16.10.2020 - 16:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım’dan Öztürk’e ziyaret

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, bayrak sevdasıyla tanınan ilimizin başarılı işadamlarından Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdin Öztürk’ü ziyaret etti. Ziyarette; 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Solmaz Dane ve Ümit Medya Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır da yer aldı. YILDIRIM: ABDİN BEY ÖRNEK BİR İŞADAMI Öztürk’ün iş dünyasındaki başarılarından övgüyle söz eden Başkan Yıldırım, “Abdin Bey, ülkemize ve ilimize istihdam katkısı sağlayan, örnek bir işadamı. Böylesine değerli dostlarımızın olması bizi mutlu ediyor. Ümit Medya olarak Abdin Bey’in her zaman yanındayız” dedi. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Öztürk ise, “Medya sektörüne hızlı bir giriş yapan Nihat Bey’in başarılarını dikkatle takip ediyoruz. Kendisine bu zamana dek iş dünyasında önemli işlere imza attı. Başarı grafiğinin süreceğine inancım tam” ifadelerine yer verdi. Ziyaret sonunda Başkan Yıldırım; Öztürk ve Dane’ye kahve fincanı hediye etti.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, bayrak sevdasıyla tanınan ilimizin başarılı işadamlarından Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdin Öztürk’ü ziyaret etti. Ziyarette; 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Solmaz Dane ve Ümit Medya Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır da yer aldı.

YILDIRIM: ABDİN BEY ÖRNEK BİR İŞADAMI

Öztürk’ün iş dünyasındaki başarılarından övgüyle söz eden Başkan Yıldırım, “Abdin Bey, ülkemize ve ilimize istihdam katkısı sağlayan, örnek bir işadamı. Böylesine değerli dostlarımızın olması bizi mutlu ediyor. Ümit Medya olarak Abdin Bey’in her zaman yanındayız” dedi. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Öztürk ise, “Medya sektörüne hızlı bir giriş yapan Nihat Bey’in başarılarını dikkatle takip ediyoruz. Kendisine bu zamana dek iş dünyasında önemli işlere imza attı. Başarı grafiğinin süreceğine inancım tam” ifadelerine yer verdi. Ziyaret sonunda Başkan Yıldırım; Öztürk ve Dane’ye kahve fincanı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.